Vaddisznó riasztó spray (B komponesns kék)

Vaddisznó riasztó spray, mely emberi izzadság alapú szagkombináció segítségével riaszt.

Kiszerelés: 500ml.

8 051 Ft

6 339 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 16 102 Ft / liter

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-WSCHK Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ezt a vaddisznóriasztó szert, pontosabban intenzív illatkoncentrációját igazán hatásosnak mondhatjuk, hiszen alkalmazásával jelentősen csökkenthető a vaddisznók által okozott károk mértéke a kukorica, a szőlő és a burgonya termőterületén, valamint a földbirtokokon és a kertekben. További előny, hogy így sokkal kevesebb olyan baleset történik a közutakon, ami többé-kevésbé a vaddisznók vonulásának volt köszönhető. A szer teljesen környezetsemleges, vagyis emberre és állatra nézve ártalmatlan. A terméket eddig megvásárlók különböző ajánlásokban számtalanszor megfogalmazták, hogy használata óta a fentebb nevezett területeken átlagosan 80 százalékkal kevesebb káreset érte őket, mint korábban. Alkalmazás / hatásmód: egy szórófej segítségével a vaddisznóriasztó szert a speciális alumíniumszalagokon található filcpárnácskákra permetezik. Ezek az alumíniumszalagok már enyhén szeles időben is mozognak, ezáltal állandóan zajt keltenek és visszaverik a fényt. Ezen tulajdonságok kombinációja, valamint a filcpárnácskákból kiáramló illat garantálja a vaddisznóriasztó szer páratlan sikerét. Egy hozzáadott biológiai összetevő által az illat fokozatosan párolog el. Időjárástól függően az illat 2-4 hétig marad meg az illathordozókon, ennek megfelelően érdemes rendszeresen újrapermetezni. Gyakorlati tipp: a vaddisznóriasztó szer a speciális alumíniumszalagokkal együtt kiválóan alkalmazható rágással károsító vadak (szarvasok és őzek) ellen a következő területeken is: komló- valamint szőlő termőterületén illetve magánkertekben és erdőművelés alatt álló területeken. Spraydoboz, freonmentes és környezetkímélő. 500 ml

A piros színű vaddisznóriasztó spray a pézsmaanyagok és zsírok keveréke, a B( kék) komponens 2013 januárban került piacra, emberi izzadság alapú szagkombináció.
A szettben hatékonyabb a két szer. Erősítik a szagsorompó kialakulását, de önmagukban is kiválóak!

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vaddisznó riasztó spray (B komponesns kék)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: