Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 250ml, folyadék

Az Anti-Bissan vadriasztásra alkalmas folyadék, mely emberi verejték hatású illat-és hatóanyagokat tartalmaz. Minden évszakban használható!

Távol tartja a varjakat, vadakat, csigákat, vízipockokat, vakondokat és nyesteket, és ezáltal megakadályozza a károkat a házban és a kertben, a temetőkben, a szántóföldön és az erdőben. Ideális akadály a vadak vonulási útvonalán.

anti-bissan márkalogó

4 188 Ft

3 298 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 16 752 Ft / liter

5 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Az Anti-Bissan vadriasztó folyadék elriasztja a nyulakat, vaddisznókat, szarvasokat, őzeket, és egyéb apró- és nagyvadakat. Alkalmas varjak, nyestek, rókák elriasztására is. Emberi verejték hatású illat- és hatóanyagokat tartalmaz. Természetes és természetazonos nyersanyagok, illóolajok, növényi olajok, emulgeátorok összessége. Ezek az anyagok az élőlényben ellenség képet alakítanak ki a vegetatív idegrendszeren keresztül, és ez menekülésre készteti őt. 5-8 hétig biztosít védelmet a vadkár ellen.

Példák az alkalmazásra

Adott terület kezelése: 5 l/ha anti‐bissan (folyékony) készítményt 200‐300 l vízzel permetezőgépben összekeverünk és kipermetezünk, hektáronként 8‐10 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt műtrágyaszóró géppel (vetőgéppel) kijuttatunk.

Szagkerítés: 2 l/ha (400 m) anti‐bissan (folyékony) készítményt 50 l vízzel összekeverünk, és körülbelül 2 méter szélességben kijuttatunk, 100 méterenként 1 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt 2 méter szélességben kézzel kiszórunk.

Őzek, nyulak, vaddisznók, csigák esetében: 2‐3 mérőpohárnyi (folyékony) szert 5 l öntözővízzel vagy permetezővízzel összekeverünk. 500‐1000 négyzetméterenként 1 kg (granulátum) készítményt kézzel vagy a csomaghoz tartozó szórófejjel kiszórunk. A védendő területen: komplett kezelés vagy a terület körül szagkerítés létesítése.

Vizipockok és vakondokok esetében: Ha az említett állatok már ellepték a kertet, az egyes vakondtúrasokat tárjuk fel, és a (folyékony) anti‐bissan készítményt öntsük a járatba. 3-5 kupakot hígitsunk fel 5 liter vízben! 1 hét múlva ismételjük meg az eljárást.

Nyest a padláson, a járművekben és egyéb eszközökben: Antibissan (folyékony) koncentrátummal átitatott vagy leöntött ronggyal teli üveget vagy tálat felállítunk, anti‐bissan (granulátum) készítményt a padláson kiszórunk.

Szagkerítésként gyümölcsösökben, szőlőültetvények, mezőgazdasági és kertészeti kultúrák megvédésére vetéstől a betakarításig a vad vonulási útvonalában kijuttatva.

Osztályozás 1272/2008/EK szerint Az anyag az érvényes előírások alapján veszélytelennek lett besorolva.

Az általános biztonsági és munkahigiéniai előírások alapján a termék kezelése nem veszélyes az emberi egészségre vagy az életre. Különösen
érzékeny személyek esetén a termék allergiás reakciót válthat ki.

Nem összeférhető anyagok: erős savak és lúgok.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P102 Gyermekektől távol tartandó

P403 Jól szellőző helyen tárolandó.

P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.

P301 + P310 LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI
KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

Veszélyjelek, piktorgamok: Nincs

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Forgalmazó: BK-Agro Kft. 2060 Bicske, Szent László u. 42., tel.: +36-30-580-1390További információk

Tömeg 0,28 kg
Méretek 19,0 × 5,0 × 19,0 cm
CLP - figyelmeztető mondat

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 250ml, folyadék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Veszélyességi információk

Veszély!

  • EUH 208 Allergiás reakciót válthat ki.
  • H302 Lenyelve ártalmas.
  • H315 Bőrirritáló hatású.
  • H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki.
  • H318 Súlyos szemkárosodást okoz.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: