Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 1L, folyadék

Az Anti-Bissan vadriasztásra alkalmas folyadék, mely emberi verejték hatású illat-és hatóanyagokat tartalmaz. Természetes és természetazonos nyersanyagok az összetevői. Minden évszakban használható!

Távol tartja  a vadakat, csigákat, vizipockokat, vakondokat és nyesteket, és ezáltal megakadályozza a károkat a házban és a kertben, a temetőkben, a szántóföldön és az erdőben. Ideális akadály a vadak vonulási útvonalán.

anti-bissan márkalogó

8 641 Ft

6 804 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 8 641 Ft / liter

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Az Anti-Bissan vadriasztó folyadék elriasztja a nyulakat, vaddisznókat, szarvasokat, őzeket, és egyéb apró- és nagyvadakat. Alkalmas nyestek, rókák elriasztására is. Olyan természetazonos anyagokat tartalmaz, mint az emberi verejték. Ezek az anyagok az élőlényben ellenség képet alakítanak ki a vegetatív idegrendszeren keresztül, és ez menekülésre készteti őt. 5-8 hétig biztosít védelmet a vadkár ellen.Összetevői természetes és természetazonos anyagok, illóolajok, növényi olajok, emulgeátorok.

Példák az alkalmazásra

Adott terület kezelése: 5 l/ha anti‐bissan (folyékony) készítményt 200‐300 l vízzel permetezőgépben összekeverünk és kipermetezünk, hektáronként 8‐10 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt műtrágyaszóró géppel (vetőgéppel) kijuttatunk.

Szagkerítés: 2 l/ha (400 m) anti‐bissan (folyékony) készítményt 50 l vízzel összekeverünk, és körülbelül 2 méter szélességben kijuttatunk, 100 méterenként 1 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt 2 méter szélességben kézzel kiszórunk.

Illatzászló: 1:1 arányban a vadriasztó-víz keveréket textíliába beáztatni és 10-15 m-enként kihelyezve a magasabb pontokon.

Őzek, nyulak, vaddisznók, csigák esetében: 2‐3 mérőpohárnyi (folyékony) szert 5 l öntözővízzel vagy permetezővízzel összekeverünk. 500‐1000 négyzetméterenként 1 kg (granulátum) készítményt kézzel vagy a csomaghoz tartozó szórófejjel kiszórunk. A védendő területen: komplett kezelés vagy a terület körül szagkerítés létesítése.

Vizipockok és vakondokok esetében: Ha az említett állatok már ellepték a kertet, az egyes vakondtúrasokat tárjuk fel, és a (folyékony) anti‐bissan készítményt öntsük a járatba. A folyadékból vegyünk 3-5 kupaknyit, hígítsuk fel 5 liter vízben, öntsük a járatba. 1 hét múlva ismételjük meg az eljárást.

Nyest a padláson, a járművekben és egyéb eszközökben: Antibissan (folyékony) koncentrátummal átitatott vagy leöntött ronggyal teli üveget vagy tálat felállítunk, anti‐bissan (granulátum) készítményt a padláson kiszórunk.

1kg 100m hosszúságban és 2m szélességben, szagkerítésként alkalmazva.

10kg/ha dózisban a teljes terület megvédésére, pl. műtrágyaszóróval kijuttatva.

10kg/ha vetőgéppel, mikrogranulátum szóróval kijuttatva vaddisznók, varjak ellen.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 1L, folyadék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: