Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 5l, folyadék

Az Anti-Bissan vadriasztó folyadéka elriasztja a kis-és nagyvadakat egyaránt. Rendkívül hatékony, egyáltalán nem káros a környezetre, vagy a vadra, emberre. Minden évszakban használható!

anti-bissan márkalogó

35 471 Ft

27 930 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 7 094 Ft / kg

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

anti-bisson vadriasztó folyadékAz Anti-Bissan egy olyan vadriasztásra alkalmas folyadéka e termék, mely emberi verejték hatású illat-és hatóanyagokat tartalmaz, aminek érzete az élőlény vegetatív idegrendszerén keresztül ellenségképet alakít ki benne, és ezáltal elmenekül az ilyen anyaggal kezelt területről. Környezetre nem káros hatóanyagokat tartalmaz, többnyire illóolajok, és növényi olajok, emulgeátorok hitetik el az emberi verejték illatát. Hosszú ideig hatékony, takarékos használat mellett is. Használata javasolt erdő, szőlő-, mezőgazdasági területeknél illetve kertészetekben is.

Tulajdonságok:

Az anti-bissan több éve jól bevált termék varjak, őzek, vaddisznók, ragadozó madarak, nyestek, rókák, vakondok, rágcsálók és vízipockok elriasztására és távoltartására. Az anti-bissan megállítja és eltéríti a csigákat és hangyákat is.

Az állatok érzékelik az anti-bissan illat- és hatóanyagait. Ezek az anyagok a vegetatív idegrendszeren keresztül ellenségképet (ember) alakítanak ki a tudatalattiban, ami menekülésre készteti az állatokat.

Az anti-bissan nagyon hosszan tartó hatású, azonban az erős esőzések során való lemosódás miatt az alkalmazását meg kell ismételni.

Az alkalmazott hatóanyagok veszélytelenek az emberre, az állatokra és a környezetre.

Az anti-bissan még takarékos használat mellett is rendkívül hatékony.

1 db 5 literes kanna 1000 m távolságra elegendő. 5-8 hétig biztosít védelmet.

Összetevők:

Olyan természetes és természetazonos nyersanyagok, mint pl. emberi verejték (utánzat), illóolajok, fehérjekötések, illatanyagok, növényi olajok, emulgeátorok.

Az anti-bissan kozmetikai és élelmiszerjogilag engedélyezett nyersanyagokból készül.

Figyelmeztetés:

Ne szórja kinyílt virágokra és gyümölcsökre!

Nem ehető, gyermekektől távol tartandó.

Élelmiszerektől és takarmánytól elkülönítve tárolandó.

CH-B: 142/09

Példák az alkalmazásra

Adott terület kezelése: 5 l/ha anti‐bissan (folyékony) készítményt 200‐300 l vízzel permetezőgépben összekeverünk és kipermetezünk, hektáronként 8‐10 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt műtrágyaszóró géppel (vetőgéppel) kijuttatunk.

Szagkerítés: 2 l/ha (400 m) anti‐bissan (folyékony) készítményt 50 l vízzel összekeverünk, és körülbelül 2 méter szélességben kijuttatunk, 100 méterenként 1 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt 2 méter szélességben kézzel kiszórunk.

Őzek, nyulak, vaddisznók, csigák esetében: 2‐3 mérőpohárnyi (folyékony) szert 5 l öntözővízzel vagy permetezővízzel összekeverünk. 500‐1000 négyzetméterenként 1 kg (granulátum) készítményt kézzel vagy a csomaghoz tartozó szórófejjel kiszórunk. A védendő területen: komplett kezelés vagy a terület körül szagkerítés létesítése.

Vizipockok és vakondokok esetében: Ha az említett állatok már ellepték a kertet, az egyes vakondtúrasokat tárjuk fel, és a (folyékony) anti‐bissan készítményt öntsük a járatba.

Nyest a padláson, a járművekben és egyéb eszközökben: Antibissan (folyékony) koncentrátummal átitatott vagy leöntött ronggyal teli üveget vagy tálat felállítunk, anti‐bissan (granulátum) készítményt a padláson kiszórunk.

Súly: 5 kg

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 5l, folyadék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: