Szállítási információk

Csomagküldés az ország egész területére.

Internetes áruházunkban kapható termékeket a GLS futárszolgálattal szállítjuk el Önökhöz.

Szállítási díjak

Nettó 50 000 / bruttó 63 500 Ft alatti rendelések esetén a szállítás díja bruttó 2501 Ft.

Nettó 50 000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a szállítási díja: INGYENES!

Szállítási határidők

A raktáron lévő termékeket a megrendelés napján, vagy a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. A raktáron nem lévő terméket a megrendeléstől számítva átlagosan 1-7 munkanapon belül rendelkezésre állnak, ezt követően tudjuk őket szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nincs készleten, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A csomag feladásáról e-mailben, vagy sms-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy sms elküldését követő munkanapon várható. (Az sms tartalmazza a várható szállítási napot.)

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások

  • Szállítási idő: 1 nap (A feladott csomagot a GLS a következő munkanapon kézbesíti, reggel 08:00 és 17:00 között szállítja az ország bármely részére.)
  • Fizetés: utánvét (GLS-nek)
  • Elektronikus csomagkövetésre a GLS honlapján van lehetőség. A csomag pontos érkezése felől a szállítás napján a GLS ügyfélszolgálati telefonszámain lehet érdeklődni.
  • Értékbiztosítás a csomag esetleges sérülésének esetére.
  • Ha Ön az adott munkanap nem tudja átvenni a csomagját, a futárszolgálat a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést.

Személyes átvétel üzletünkben.

A megrendelt tételeket személyesen is átveheti üzletünkben, (Pécs, Megyeri út 115/A.) mely esetben nem kell a kiszállítási díjat megfizetnie. Az átvétel várható időpontja 24-36 órán belüli.

Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételt kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban (nyitvatartási időben) tudjuk biztosítani!