Kornitol vadriasztó 5 L, biológiai szagriasztó

Vadkárt megelőző folyékony, biológiailag lebomló vadriasztó szer, amely természetes anyagokat és olajokat tartalmaz. Élő környezetre ártalmatlan. Kihelyezve hatékonyságát 4 hétig őrzi meg, ezután napfény hatására lebomlik.

40 832 Ft

32 151 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 8 166 Ft / liter

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A Kornitol vadkárt megelőző folyékony, biológiailag lebomló vadriasztó szer, amely természetes anyagokat és olajokat tartalmaz. Élő környezetre ártalmatlan.

Szabad forgalmú(III), használatához védőkesztyű javasolt, bár  nem irritálja a bőrt, így ha kézre vagy egyéb bőrfelületre cseppen csak letörölni szükséges. Erős szaghatás miatt egy maszk használata is indokolt lehet.

Kihelyezve hatékonyságát 4 hétig őrzi meg ezután napfény hatására lebomlik.

Lehetőleg esővízzel ne érintkezzen, mert hatását a többszöri megázás jelentősen csökkenti.

Kihelyezés módjai

Vezérzsinóros kihelyezés esetén karókat ütünk le kb. 50 méterenként, a karók közé perlon bálakötöző zsinórt feszítünk ki (vezérzsinór) és a vezérzsinórról lógatunk be szivacsot tartalmazó kiszurkált pillepalackokat, így szagkerítés hatás jön létre.

A pillepalack a folyadékot megóvja az esőtől, a szivacs pedig felszívja, így az nincs kitéve direkt napsütésnek.

Szagkerítés karókkal: ennél a módszernél vékony karókat szúrunk a földbe 5-10 méterenként, a karókra rongyot teszünk és felitatjuk a folyadékot. Kihelyezési magasság vaddisznóhoz a földtől felfelé számított 40-60 cm, gímszarvashoz 60 cm-től 120 cm-ig.

Beszelelés: sok estben a földterület elhelyezése alkalmas arra, hogy az uralkodó szélirányokat kihasználva a folyadék szagával beszeleltessük a kultúrát.

Az elhasznált szert kukába helyezzük, és élővizektől 10 méterre használjuk.

Gyártó: IVN Nettetal GMBH-D-41334 Nettetal Herrenpfad Süd 31 (Németország)

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kornitol vadriasztó 5 L, biológiai szagriasztó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: