A kártevők elleni védekezés áruháza

Ügyfélszolgálat +36 30 287 4937

SILVERLINE Mice and Rat Free Ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó, 130m2

SILVERLINE Mice (egér) and rat (patkány) Free ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó készülék! Hatékony és higiénikus beltéri, egyedülálló hangtechnikával rendelkező riasztó egerek és patkányok ellen. Méregmentes védelem! 130m2 terület védelmére!

31 844 Ft

25 074 Ft (ÁFA nélkül)

Leírás

A SILVERLINE ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó készülék ultrahangos állapotba kapcsolva 130 m2 terület levédésére tervezett készülék! DUPLA VÉDELEM!

A készülék ultrahangos hatása ott érvényesül, ahol a készülék be van helyezve az aljzatba. Az ultrahang kemény felületeken nem hatol át, illetve a készülék elhelyezését tekintve vegyük figyelembe, hogy a rágcsálók vonulásához közel, a földhöz közel helyezzük el!

A készülék egér és patkány ellen is bevethető.

Elektromagnetikus hatása a villanyvezetéken keresztül fejti ki hatását, birizgálja ki a rágcsálót a falból, lambéria mögül. A készülék csak riasztó, nem öli meg a rágcsálót, ezért érdemes csapdákkal kombinálni a védelmet! Elektromagnetikus hatása 400 m2 területet tud levédeni! Választásnál vegyük figyelembe, hogy a házunk, épületünk hány áramkörön keresztül működik. Az az áramkör van védve, amelyiken a készülék be van dugva!

Ártalmatlan gyerekre, háziállatra!

Műszaki adatok

Szélesség: 75
Magasság: 140
Mélység: 80
lefedettség: 130
Súly: 0,17 kg

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SILVERLINE Mice and Rat Free Ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó, 130m2” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük