Pest Stop Professional Elektromagnetikus Kártevőriasztó,(370m2)

Elektromágneses, és ultrahangos kártevőriasztó nagy területek (beltérre), max.370m2 védelmére. A riasztó változó elektromágneses mezőt hoz létre a hálózati vezetékben. Ez a változás, az elektromágneses mező, hátrányosan befolyásolja a rágcsálók hallását és idegrendszerét, végül a terület elhagyására kényszeríti.
Pest-Stop márkalogó

15 650 Ft

12 323 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 15 650 Ft / db

3 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A Pest Stop Professional Elektromagnetikus Kártevőriasztó,(370m2)  többféle kártevő elriasztására is beállítható: A.egerek, patkányok, B.pókok, hangyák, csótány

Ezzel a kártevőriasztóval sikeresen tarthatja távol a különböző rágcsálókat (egerek, patkányok) és akár az ízeltábúakat is otthonától. Ízeltlábúak esetében vegye figyelembe, hogy az ultrahang kemény felületeken nem hatol át, ha a pók, csótány stb. el tud bújni, elbújik, az ultrahang nem fogja zavarni! Sőt, hiába teszi ilyen esetben a készüléket egy olyan konnektorba, ami emberi magasságban van, a készüléket mindig a problémához közeli magasságba kell elhelyezni! Hangya ellen a készülék elektromagnetikus hatása érvényesíthető sikeresen, ha a probléma a FALBAN, konnektor közelében található!!

A készüléket használható otthonok, irodák, garázs, raktárak és egyéb épületek levédésére. A kezdeti hatást 12-14 nap után, maximális hatást kb.25 nap után éri el. (Kezdeti időszakban a rágcsálóknak nagyobb az aktivitásuk.) Ez egy természetes jelenség, mert az elektromágneses impulzusok hatására a rejtekhelyükön is irritálja a rágcsálókat.

A kártevőriasztó ultrahanggal, és elektromágneses impulzusokkal is riaszt!

A kibocsátott ultrahang, az emberi fül számára nem hallható, viszont a kártevők nem bírják elviselni, ezért a besugárzott területet elkerülik vagy elhagyják. A készüléknek további előnye, hogy a kibocsátott ultrahang frekvenciája nem egyenletes, így a kártevők nem szokják meg, valamint többféle kártevő ellen hatásosan bevethető.

Elektromágneses impulzusok segítségével a riasztó az olyan rejtett helyekről is képes kiűzni a kártevőket, ahova az ultrahang nem tud behatolni, vagy nem tud átjutni. PL. szigetelés alá… A rágcsálók érzékelik az elektromagnetikus frekvenciákban beálló változásokat, és elhagyják a levédett területet.

Az elektromagnetikus riasztó az Ön egész elektromos hálózatát használja. Az elektromos hálózaton keresztül az Ön egész háza, irodája egy nagy kártevőriasztó berendezéssé alakulhat! A két üzemmód nem zárja ki egymást.

A riasztó hatékonysága kb. 370m2.

Beállítások elektromagnetikus üzemmódban:

A: Egér, Patkány riasztás 10 percig riaszt, majd 10 percig készenléti állapotban van és így tovább.

B: Csótány, Hangya, Pók riasztás 5 másodpercig riaszt, majd 5 másodpercig készenléti állapotban van és így tovább.

Az A-B üzemmódokban a készülék előlapján egy ZÖLD visszajelző lámpa mutatja az adott beállítást.

Beállítások ultrahangos üzemmódban:

C: Egér, Patkány folyamatos riasztás (az üzemmód beállítását egy villogó KÉK visszajelző lámpa mutatja a készülék előlapján)

D: Csótány, Hangya, Pók  folyamatos riasztás (az üzemmód beállítását egy villogó KÉK visszajelző lámpa mutatja a készüléke előlapján)

E: Kevert beállítás, ami a C-D üzemmódokat felváltva használja, hogy szélesebb spektrumban tudjon egyszerre riasztani.

F: Kikapcsolt állapot (csak ultrahang üzemmódra vonatkozik, az elektromagnetikus beállítás működésben marad)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pest Stop Professional Elektromagnetikus Kártevőriasztó,(370m2)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: