SILVERLINE Mice and Rat Free Ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó 80m2

SILVERLINE Mice (egér) and rat (patkány) Free ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó készülék! Beltéri riasztó egerek és patkányok ellen. Méregmentes védelem!

25 427 Ft

20 021 Ft (ÁFA nélkül)

1 készleten (utánrendelhető)

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A SILVERLINE ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó készülék ultrahangos állapotba kapcsolva 80 m2 terület levédésére tervezett, míg elektromagnetikus hatása mintegy 200 m2- t tud levédeni! DUPLA VÉDELEM!

A készülék ultrahangos hatása ott érvényesül, ahol a készülék be van helyezve az aljzatba. Az ultrahang kemény felületeken nem hatol át, illetve a készülék elhelyezését tekintve vegyük figyelembe, hogy a rágcsálók vonulásához közel, a földhöz közel helyezzük el!

A készülék egér és patkány ellen is bevethető.

Elektromagnetikus hatása a villanyvezetéken keresztül fejti ki hatását, birizgálja ki a rágcsálót a falból, lambéria mögül. A készülék csak riasztó, nem öli meg a rágcsálót, ezért érdemes csapdákkal kombinálni a védelmet! Elektromagnetikus hatása max 200 m2 területet tud levédeni! Választásnál vegyük figyelembe, hogy a házunk hány áramkörön keresztül működik. Az az áramkör van védve, amelyiken a készülék be van dugva!

Ártalmatlan gyerekre, háziállatra!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SILVERLINE Mice and Rat Free Ultrahangos és elektromagnetikus rágcsálóriasztó 80m2” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: