PROTECT Darázsirtó aeroszol 750ml

A PROTECT darázsirtó aeroszol speciális szórófejének köszönhetően biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket. A hatóanyagtól a rovarok pillanatok alatt megdermednek, majd elpusztulnak. Biztonságos, távolból hat, azonnali hatás. Extra nagy, 750ml kiszerelés!

Bábolna Bio márkalogó

1 760 Ft

1 386 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 2 347 Ft / liter

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-KV51341 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Protect darázsirtó aeroszol felhasználható a ház környékén, a teraszon, a tetőtérben, a kertben megtalálható darázsfészkekben élő darazsak elpusztítására. A hatóanyagtól a darazsak pillanatok alatt megdermednek, majd elpusztulnak.

Használata egyszerű, a permetet célzottan a rovarok fészkére kell kiporlasztani miután rendesen felrázta a palackot, úgy hogy a fészket, az ott tartózkodó darazsakat és a fészek környékét teljesen ellepje a permet. Porlasztáskor a palackot szórófejjel felfelé a kezelendő felülettől legalább 1-3m távolságra tartsa. Az esetleges csípéseket elkerülve a darázsfészek lekezelését kora reggel, vagy este célszerű végrehajtani, amikor a darazsak a fészekben tartozkódnak, és mozgásuk lelassult. A kimúlt darazsakat óvatosan söpörje össze, mert lehet benne egy-két túlélő egyed. Az irtószerrel kezelt fészek 1-2 nap múlva eltávolítható.

Erős szélben, illetve napközben a kezelés NEM AJÁNLOTT!

Hatóanyag: 0,3% cifenotrin, 0,1% d-tetrametrin

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Gyártó és forgalmazó:
Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft.
Cím: H-1107 Budapest, Szállás u. 6.
Tel.: (36-1) 432-0400
Fax.: (36-1) 432-0401
e-mail: info@babolna-bio.com

Termék adatlapok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROTECT Darázsirtó aeroszol 750ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: