Vadóc vadriasztó – 10 tasak

Vadriasztó szer nyulak, őzek, szarvasok, vaddisznó ellen.

A készítmény a mezőgazdaságban és az erdészetekben mindenütt felhasználható, ahol a vad táplálkozásával, mozgásával, élettani tevékenységével kárt okoz.

Hatóanyag: 15m/m% fakátrány és 0,1 m/m% vajsav

1 734 Ft

1 365 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 173 Ft / db

31 készleten (utánrendelhető)

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Javasolt technológia

A szaghatáson alapuló vadriasztási eljárás területvédelem, ezért a veszélyeztetett táblát minden oldalról meg kell védeni. A zacskókat 40-120 cm magasságban (a riasztandó vad orrmagasságban) kifeszített zsinegre, kerítésre, fákra, bokrokra kell kihelyezni, általában 6-8 méterenként. A zacskókat kilyukasztani, földre ledobni nem szabad! A vadváltók környékén ajánlatos a zacskókat sűrűbben rakni.

A zacskók elhelyezését, egymástól való távolságát, a földtől való magasságukat, és a kihelyezett tasakok számát a terület sajátosságaitól, a kártétel okozó vadfajtól és terület vadsűrűségétől függően határozzuk meg. Szükség esetén az egyes zacskókat 14-21 naponta érdemes cserélni. A védekezés folyamatosan, egész évben végezhető.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vadóc vadriasztó – 10 tasak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: