WK0054 Garden Protector kisállatriasztó villanófénnyel

Legyen jó szomszéd! A Garden Protector 4 hatékonyan távol tartja a vad-, kóbor-, vagy póráz nélküli állatokat. Kutya, macska, nyest, róka ellen.

Weitech márkalogó

25 029 Ft

19 708 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten

 • Üzletünkben azonnal átvehető
 • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A Garden Protector WK0054 kisállatriasztó működése:

Ez a készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, mely mozgásra reagál. A készülék nem tesz különbséget mozgás és mozgás között, lehet az akár egy macska, vagy egy bokor ága, amit a szél megmozgat. A készülék olyan magas frekvenciájú hangot hallat, mely kissé, vagy egyáltalán nem hallható az emberi fül számára. Az ultrahang megváltoztatja  az állatok viselkedését, elhagyják azt a területet, ahol érzékeli e kellemetlen hanghatást. Ezzel egy időben a lámpa villogni kezd, amely szintén hozzájárul az állat elijesztéséhez. A villogó fény állítható, a készülék alján lévő gomb segítségével e effekt ki-be kapcsolható. (ON-OFF)

Az észlelés hatótávolsága: +/- 13-14 méter.

Amint a készülék a hatótávolságon belül mozgást észlelt, 7 másodpercig hallatja a beállított frekvenciát, majd visszaáll készenléti üzemmódba. Ha a mozgás még mindig észlelhető, akkor a készülék 5 másodperc elteltével ismét aktiválódik. Ez a ciklus többször megismétlődik.

A készülék fedelén megtalálható az elriasztandó állat fajtájának a megfelelő frekvencia.

Frekvenciabeállítás:

 • 1/7 macska
 • 2/7 kutya
 • 3/7 róka
 • 4/7 nyest
 • 5/7 nyúl

Frekvenciák: 1= magas  (+/-24 KHz); 7= alacsony (+/-15 KHz)

Bizonyos beállításoknál a készülék akusztikus, magas hangú sípolást hallat.

Összeszerelés, elhelyezés~ javaslatok:

A készülék vízszintes sík mentén egy adott irányba bocsát ki ultrahangot. Ezért érdemes figyelembe venni telepítésnél az állat magasságát, és úgy telepíteni a készüléket, abba a magasságba, hogy érzékelje. Figyeljünk arra, hogy a készülék és állat között ne legyen akadály, ami blokkolhatja az ultrahangot. Pl. tárgyak, fa, bokor, épület, szobor, kerti kút, parkoló autó stb) Ha nagy  és sűrű a növényzet, lehet több készülékre lesz szükség, hogy levédjük a területet, a sűrű növényzet blokkol és bekapcsolja a mozgásérzékelőt is, ha fúj a szél. Minél inkább jobbra forgatja a gombot, a frekvencia annál kisebb lesz, annál nagyobb területet fed le a készülék. Maximális területlefedés: 200m2

Az ultrahang észlelése, avagy az ultrahangra való érzékenység függ az állat korától, betegségeitől. Ilyenkor a gomb jobbra forgatásával csökkentse a frekvenciát, idősebb állat elriasztásához a 4,5,6,7 frekvencia szükséges, elegendő.

Bekapcsolást követően azonnal aktiválódik a készülék. A hatása a telepítést követően min. 2 hét múlva érezhető. A hozzászokás elkerülése érdekében a készülék helyét változtatni érdemes.

A készülék akasztható/ csavarozható! 

Elemek:

Az elem élettartama a bekapcsolás sűrűségétől függ, ha többször érzékel valamit a készülék, ami a látókörében van, akkor többször bekapcsol, az elem hamarabb lemerül.

4db „D” típusú, góliát elemmel működtethető. Beüzemelésénél figyeljen arra, hogy a napelem gomb OFF állapotban legyen, helyezze be az elemet értelemszerűen, vagy csatlakoztassa adapterre!

FONTOS!

Ha a készülék elemről üzemel, a villanófény effekt leállhat, vagy a jelzés folyamatossá válhat. Ebben az esetben merül az elem. Mielőtt a szervizet hívná, próbálja ki új elemekkel! A készülék élettartama növelhető, ha nem tesszük ki az időjárás viszontagságainak, ha van rá mód védjük az eső, jégeső okozta kártól. A hangszórót viszont tilos lefedni, mert úgy nem tudja sugározni az ultrahangot.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

További információk

Tömeg 0,56 kg
Méretek 23,0 × 15,0 × 10,0 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WK0054 Garden Protector kisállatriasztó villanófénnyel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták:

 • wk0100_uh_kisallatriaszto

  WK0100 Kisállat elriasztó készülék

  Rendelésre