WK0052 Garden Protector UH kisállat elriasztó 200m2

Ajánlott macska, kutya, nyest, róka, vadnyúl, galamb elriasztására. A Weitech W 0052 -as ultrahangos kisállat riasztó tökéletes megoldás lehet kertek, dísztavak, ólak, illetve bejáratok… védelmére is. A riasztó elemmel, illetve hálózatról tölthető adapterrel is működik, így könnyedén elhelyezhető a védeni kívánt területen.

Weitech márkalogó

22 443 Ft

17 672 Ft (ÁFA nélkül)

1 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Az ultrahangos készülék egy beépített infravörös dekóder segítségével érzékeli a betolakodó állatot, érzékeléskor ultrahang, és villanó fény segítségével elriasztja azt. (5x felvillanó reflektor) A felvillanó reflektor igény szerint be/ki kapcsolható. A weitech wk00523 kb. 200 m2-nyi területen hatékony. Az infrvörös detektor 90 fokban érzékel, 15 m távolságig.

A kisállatriasztó használata esetén az elriasztani kívánt állat, állatok fajtája beállítható (7 változtatható ultrahang frekvencia.) Pl. Beállítható a készülék macskák elriasztására, így alkalmas lehet a dísztóban lévő halak védelmére is. Nem fog előfordulni, hogy a macskák idővel kifogják az összes halunkat a tóból. Számtalan problémára nyújthat kitűnő és könnyű megoldást a készülék.

Az ultrahang emberi fül számára alacsonyabb fokozaton (kutya, macska, nyest) minimális mértékben hallható, magasabb fokozaton pl. galambok elriasztásánál a készülék hangja abszolút hallható, éles és hangos!

A kisállatriasztó teljes biztonsággal használható lovak és haszonállatok jelenlétében is! A WK0523-as modell (góliát) elemmel működik, melyek nem tartozékai a készüléknek (az elemek átlagosan 4-6 hónapig tartanak, függ ez pl. a működés gyakoriságától, a felvillanások számától…).

A készülék könnyen beüzemeltethető, időjárásálló külső burkolattal rendelkezik, működéséhez 4 db góliát elemre van szükség, vagy adapterre. (Az elem, illetve az adapter nem tartozék.)

A Weitech W052-höz adapter is vásárolható, mely hálózatra köthető. Adapter használata esetén nincs szükség az elemekre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WK0052 Garden Protector UH kisállat elriasztó 200m2” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: