ThermaCELL E4 szúnyogriasztó utántöltő 48H vadászathoz

48 órára elegendő utántöltő csomag. Az összes ThermaCell szúnyogriasztó készülékhez ugyanolyan utántöltő csomag használható, köztük ez a típus is, ami kifejezetten a VADÁSZATHOZ ajánlott!

Thermacell márkalogó

9 493 Ft

7 475 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 9 493 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Thermacell E4 utántöltő csomag kifejezetten vadászathoz használható szúnyogriasztó. Kompatibilis a Thermacell szúnyogriasztó készülékekkel. A vadászathoz ajánlott, ahol fontos  hogy a vad ne érezze az emberi lélegzet és kipárolgás szagát. Ez az utántöltő egység ezt képes semlegesíteni, FÖLD ILLATÚ

Egy palacknyi folyékony gáz 12 órán keresztül, egy lapocska 4 órán át használható. Az utántöltő csomag hosszú időn keresztül tárolható (hűvös, száraz helyen).

Szakaszosan üzemeltethető riasztóról van szó, nem muszáj egy lapocskát azonnal elhasználni. Például ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék ezt követően kikapcsolható, s egy lapocska így négy estére elegendő. A lapocskában található szintetikus hatóanyag neve D-Allethrin, mely egy természetes inzekticidnek, a Pyrethrin-nek felel meg (melyet a krizánténból vonnak ki!).

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ThermaCELL E4 szúnyogriasztó utántöltő 48H vadászathoz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: