Siren7 vadgázolás elleni rendszer gépjárművekhez

Innovatív megoldás a vadgázolások elkerülése érdekében. A Siren7 vadgázolás elleni rendszert úgy hangolták a mérnökök, hogy “értsen” az állatok nyelvén és jelezze számukra az érkező járművet.

Használhatja személygépkocsikon és motorkerékpárokon. Felszerelése egyszerű és fúrást sem igényel, azonnal rögzül maradandó nyom nélkül. A készülék külön áramforrást nem igényel.

 Az első vadgázolási eszköz, mely a Közlekedéstudományi Intézet részéről hitelesítve van.

17 990 Ft

14 165 Ft (ÁFA nélkül)

2 készleten (utánrendelhető)

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A Siren7™ hangsebességgel terjedő vadfigyelmeztető rendszer, áthatolva fákon-lombokon és a sötét éjszakán figyelmeztetve az állatvilágot érkezésünkről.

Nem mindenkinek szól

Utazása közben nem zavarjuk meg a csendjét és kis kedvence nyugalmát. A Siren7 annak szól akinek kell, kompromisszumok nélkül.

Hangerő 90km/h sebességnél: 120 decibel

Hatótávolság 90 km/h sebességnél: 300m

Könnyű felszerelhetőség

Sosem volt egyszerűbb a rögzítés. A 3M közös fejlesztésű VHB ragasztóval kell az eszközt a gépjármű front részére felhelyezni, amely azonnal rögzül maradandó nyom nélkül. A Siren7™ nem igényel áramforrást.

Egyedi design, külön stáb foglalkozott csak a külső jegyekkel, aminek eredménye egy utánozhatatlan forma lett. A piros hetes védjegyet egyesével készíti el egy festőművész. Az Armstrongs csapat 1 éven át tervezte a Siren7™ burkolatát, kialakításánál figyelembe vették az aerodinamikai alapelveket és az aranymetszés szabályait.

A 100 legérdekesebb magyar innovációk között szerepel.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Technikai adatok

  • Szélesség: 45 mm
  • Hosszúság: 60 mm
  • Magasság: 25 mm
  • Súly: 50 g
  • Alapanyag: Nano Carbon 7

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Siren7 vadgázolás elleni rendszer gépjárművekhez” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: