Siren7 vadgázolás elleni rendszer gépjárművekhez

Innovatív megoldás a vadgázolások elkerülése érdekében. A Siren7 vadgázolás elleni rendszert úgy hangolták a mérnökök, hogy “értsen” az állatok nyelvén és jelezze számukra az érkező járművet.

Használhatja személygépkocsikon és motorkerékpárokon. Felszerelése egyszerű és fúrást sem igényel, azonnal rögzül maradandó nyom nélkül. A készülék külön áramforrást nem igényel.

 Az első vadgázolási eszköz, mely a Közlekedéstudományi Intézet részéről hitelesítve van.

(2 vásárlói értékelés)

17 990 Ft

14 165 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

 • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

A Siren7™ hangsebességgel terjedő vadfigyelmeztető rendszer, áthatolva fákon-lombokon és a sötét éjszakán figyelmeztetve az állatvilágot érkezésünkről.

Nem mindenkinek szól

Utazása közben nem zavarjuk meg a csendjét és kis kedvence nyugalmát. A Siren7 annak szól akinek kell, kompromisszumok nélkül.

Hangerő 90km/h sebességnél: 120 decibel

Hatótávolság 90 km/h sebességnél: 300m

Könnyű felszerelhetőség

Sosem volt egyszerűbb a rögzítés. A 3M közös fejlesztésű VHB ragasztóval kell az eszközt a gépjármű front részére felhelyezni, amely azonnal rögzül maradandó nyom nélkül. A Siren7™ nem igényel áramforrást.

Egyedi design, külön stáb foglalkozott csak a külső jegyekkel, aminek eredménye egy utánozhatatlan forma lett. A piros hetes védjegyet egyesével készíti el egy festőművész. Az Armstrongs csapat 1 éven át tervezte a Siren7™ burkolatát, kialakításánál figyelembe vették az aerodinamikai alapelveket és az aranymetszés szabályait.

A 100 legérdekesebb magyar innovációk között szerepel.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Technikai adatok

 • Szélesség: 45 mm
 • Hosszúság: 60 mm
 • Magasság: 25 mm
 • Súly: 50 g
 • Alapanyag: Nano Carbon 7

 

Siren7 vadgázolás elleni rendszer gépjárművekhez termékről 2 értékelés

 1. István Halmi

  Két évvel ezelőtt vásároltam. Olyan helyen közlekedem szürkületben, éjszaka ahol az őz, szarvas, muflon szinte élet szerűen az út szélén, vagy az úton megtalálható az alig 40 Km-en. Nyugodtan közlekedek és figyelmesen. Ha megcsillan a kis zöldes-pirosas fény készen állok a fékezésre. De nem kellett. Szinte menekülnek az út két oldala felé.
  Engem meggyőzött, ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontos a vad és az autója épsége, nem különben saját élete testi épsége.

 2. Blázsik Ferenc/BLA Szolgáltató Kft. (megerősített tulajdonos)

  Tisztelt Cím!
  Mi 7 vagy 8 db vadriasztót vásároltunk a kamionjainkra.Értelemszerűen 1db/vontató…sajnos tegnap őzikét gázolt el az egyik vontatónk Rédics közelében.A jármű eleje sérült.A sebesség 80km/óra volt.Képeket tudok küldeni…egyébként ez az első eset 2 év alatt,de megesett.
  Tisztelettel,Blázsik Ferenc

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: