WK0600 Elektromos Rágcsáló Elriasztó 325m2 területre

  • Ajánlott: mókus, patkány, egér, pocok, nyest, denevér, valamint rovarok (tücsök, szöcske, kabóca, csótány, pók, darázs, bolha, hangya) elriasztására..
  • 350m2 területre
  • 220V adapterrel működtethető
  • 3.000-45.000 Hz között bocsát ki ultrahangot
  • max. 0,4 W energiafogyasztás
  • súlya: 0,4 kg.
  • mérete: 17 cm x 6 cm x 10 cm
Weitech márkalogó

23 186 Ft

18 257 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 23 186 Ft / db

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

Ajánlott: mókus, patkány, egér, pocok, nyest, denevér, valamint rovarok (tücsök, szöcske, kabóca, csótány, pók, darázs, bolha, hangya) elriasztására..

A WEITECH WK0600-as modell kiválóan alkalmazható magtárakban, raktárakban, állattartó telepeken, garázsokban gépek védelme érdekében…

Készülék fémházzal, két hangszóróval. A hátoldalán találhatóak a szabályozáshoz szükséges elemek. A kibocsátandó ultrahang változtatható kártevő specifikus hatással. A nagyobb testű állatok ellen kibocsátott frekvencia már emberi fül számára is hallható. Ahogy a készüléket beállítja, érzékelni fogja, hogy valamelyik álláson csendesebb, valamelyiken zavaróan hangos a kibocsátott hang!

A kártevők nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát.
Elriasztani bármilyen kártevőt, legyen az akár rovar, rágcsáló vagy kis emlős, lehet nagyon könnyű – vagy nagyon nehéz. A tapasztalat, ha az egér vagy patkány már megépítette búvóhelyét, vannak már utódai, van megfelelő táplálékforrás és víz a közelben, időbe telhet, türelmet kíván, hogy kiüldözzük őket.

A terméket használhatjuk bármilyen külső helyen, riaszthatjuk a mókusokat az oromzatról, egereket a pincéből vagy bolhákat háziállatok szőréből.
Vigyázzunk a mókus elriasztásnál, mert a számukra rendelkezésre álló beállítások hangjai az emberek számára is hallhatóak, és idegesítő lehet (ugyanúgy, mint a mókusoknak).
Megjegyzés: noha a termék nem káros az emberekre, macskákra, kutyákra és házkörüli állatokra, kellemetlen lehet hörcsögök, vadászgörények számára.
Bizonyosodjon meg, hogy a rágcsáló háziállatok a működése alatt ne legyenek az egység közelében.

A Weitech technológia hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják.

Az ultrahang 20 000 Hz feletti hangtartománya emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről, ezzel hatása megtöbbszöröződik. A lágy anyagok azonban, mint pl. szőnyeg, függöny, kárpitozott bútor, elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény elérése érdekében ne helyezze bútor, függöny vagy más tárgy mögé.

A kedvtelésből tartott háziállatokra – kutyára, macskára, madárra, halra – ill. az emberekre és magzatokra nincs káros hatással. Az egerek és versenyegerek valamint hörcsögök azonban távol tartandók a készülék hatókörzetétől.

 

 

További információk

Tömeg 0.325 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WK0600 Elektromos Rágcsáló Elriasztó 325m2 területre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: