The Big Cheese Ultra Power ultrahangos rágcsálóriasztó készülék

Az Ultra Power kártevőriasztó egy új generációs elektromos ultrahangos készülék, mellyel elriaszthatja az otthonából a rágcsálókat. A készülék alkalmas a nyestek, pelék, egerek, patkányok elriasztására.

The Big Cheese márkalogó

16 789 Ft

13 220 Ft (ÁFA nélkül)

2 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Hatékony lefedettségi zóna: a készüléktől számított 280 fok, és 8 méter távolság, mely összesen több mint 60 m2 védett övezet a szabad térben. A The Big Cheese Ultra Power ultrahangos rágcsálóriasztó készülék használat közben az emberi fül számára nem hallható az az ultrahangos frekvencia, mellyel a készülék dolgozik.

A készülék extra teljesítményű ultrahang lesugárzására képes, folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangot bocsát ki. Legmagasabb frekvencia: 65kHz. A készülék az érzékeny hallásukon keresztül támadja a rágcsálókat. Teszt nyomógomb található a készülék hátulján, ami segítségével ellenőrizhetjük, hogy a készülék műszakilag rendben van-e, illetve meghallgathatjuk, hogy a kártevők mit hallanak a készülék üzembe helyezését követően. LED fény jelzi, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van, és kap áramforrást. 2 hangszórós kimenet növeli a hangnyomást, és maximalizálja a lefedettséget. A hálózati kábel hossza: 1,6m.

Üzembehelyezés:

Vegye ki a készüléket a csomagolásból. Helyezze fel a hálózati villásdugó átalakítót (tartozéka) a vezeték végére, majd ezt követően csatlakoztassa a hálózati aljzatba. A készülék a csatlakozást követően aktív.

Használja a készüléket folyamatosan, hogy kifejthesse hatását.

További információk

Tömeg0.59 kg
Méretek23.0 × 15.0 × 13.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Big Cheese Ultra Power ultrahangos rágcsálóriasztó készülék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: