Ultrasonic 300 Nyestriasztó

Az Ultrasonic 300 nyest és kisállatriasztó az egerek és patkányok, valamint kisragadozók (pl. nyest, pele, görény) elriasztására, illetve megelőzésképpen távoltartására szolgál.

19 797 Ft

15 588 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten (utánrendelhető)

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot a rágcsálók és kisragadozók, nyestek azonban jól hallják és számukra elviselhetetlen zajt jelent. Hatásmaximumát 10-15 nap használat után éri el.


A készülék elsősorban zárt terekben való használatra van kialakítva (pl. egészségügyi intézmények, raktárak, élelmiszerüzletek, lakások, tetőterek, garázsok, stb.)Alkalmazható bárhol, ahol meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 230 V/50 Hz hálózati feszültséget.

Műszaki adatok:

– Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
– Teljesítményfelvétel: 4.8 VA
– Frekvenciatartomány: 20 000 – 35 000 Hz
– Hangteljesítmény: kisebb, mint 90dB
– Hangkibocsátás szöge: 130°
– Hatásterület: 300 m2
– Méret:45 x 45 x 70 mm
– Hálózati tápegység: SPURI US: 80 x 80 x 70 mm
– Súly: 270 g
– Érintésvédelmi osztály: II.

A készülék zárthelyi kivitelű.

Előnyök:

– Nem szennyezi a környezetet.
– Korlátlan ideig használható minden karbantartás igénye nélkül.
– Kezelése rendkívül egyszerű.
– Emberre, háziállatokra káros hatással nincs.
– Előszeretettel használják azokon a helyeken, ahol a mérgek használata kizárt (élelmiszer üzletek, raktárak, pékségek egészségügyi intézmények, stb.). A készüléket abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol észlelhető a rágcsálók jelenléte. Az ultrahang terjedését jelentősen korlátozzák az akadályok (pl. falak), ezért ha egy készülékkel szeretnénk több helyiséget megvédeni, ajánlott a hang terjedésének zavartalan biztosítása (pl. ki kell nyitni az ajtókat).

Használat, üzembe helyezés:

A nyestriasztó kb. 300 m2 terület hatásos védelmére alkalmas. A riasztó az ultrahang hangtartományban működik. Üzembe helyezéskor a készülék elején található piros LED-kijelző villogása mutatja a készülék megfelelő működését. A készülék hátoldalán található TESZT gomb használatával a hangkibocsátás az emberi fül által hallható tartományba csúszik át, így az ellenőrizhetővé válik. Feszültségmentesítése az adapteregység kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés, meghibásodás esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell.

Jótállási idő 12 hónap.

További információk

Tömeg0.38 kg
Méretek13.5 × 9.0 × 9.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ultrasonic 300 Nyestriasztó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: