Super QuadBlaster QB-4 ultrahangos madárriasztó

Super QuadBlaster QB-4 – Ultrahangos és vizuális, nagy hatású, villogó fény-jelekkel működő madárriasztó készülék, galamb és egyéb madárkártevők elriasztására. Kettős hatás!

375 920 Ft

296 000 Ft (ÁFA nélkül)

Rendelésre Készleten nem tartott termék, melyet beszállító partnerünk csak egyedi megrendelésre tud biztosítani. A várható árubeérkezési és szállítási idő termékenként változó.

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Super QuadBlaster QB-4 – Ultrahangos madárriasztó készülék galamb és egyéb madárkártevők elriasztására.

A Super QuadBlaster QB 4 ultrahangos madárriasztó készülék azon felül, hogy a madarakat minden szögből folyamatosan változó ultrahang hullámokkal „lövi”, villanófénnyel (stroboszkóp) növeli hatékonyságát a QuadBlaster QB 4 változattal szemben.

A kibocsátott, az emberek által nem hallható tartományú hanghullámok fizikailag ártalmatlanok, ám a madarak nem állhatják őket. Az UHF hanghullámoknak változik a hangmagassága, a hangereje, és az iránya. A madaraknak nincs védelme a QB-4 és annak folyamatos, teljeskörű szónikus támadása ellen. Megleli, követi, üldözi, és végül megfutamítja a szárnyas kártevőket.

A QB-4 rendkívűl hatásos bármilyen belépési vagy megközelítési helyen, és kb. 400 m2 szabad területet tud lefedni. Nagyobb területek vagy részekre tagolt területek lefedéséhez további egységeket kell hozzáadni.

  • Néhány filléres napi üzemelési költséggel a félvezető generátor kevesebb áramot fogyaszt, mint egy 10 wattos izzó! A QB-4-et be kell dugaszolni bármely 230 voltos konnektorba, és gyorsan kifizeti magát, ha a madár kártétellel hasonlítják össze, amelyet megakadályoz.

Alkalmazható

  • agrár-gazdaságokban, üzemekben, raktárakban, félig nyitott épületeknél, aluljárókban, parkoló házakban, autómosókban…. Beltéri használatra lett tervezve, vagy félzárt beltéri használatra, mert a kültéri helyek nem rendelkeznek a határoló felületek előnyeivel, az ultrahang hullámok gyorsan eloszlanak, és többnyire elveszítik hatásosságukat.Modell: QB-4
  • Bemenet: 12 VDC adapterrel 220 V hálózatról, áramfelvétel kevesebb mint 10W
  • Kimenet: 112 dB 1 m.
  • Elsődleges lefedés: kb. 600m2-ig
  • Ultrahang kibocsátás: 20-30 kHz,
  • Villogó fény jelek: percenként 60 “tripla-pulzált” fényjel.

A fémházzal szerelt termék: 30x 30x 10 cm, a villogó rátét pedig: 15x10x10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Super QuadBlaster QB-4 ultrahangos madárriasztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük