Super QuadBlaster QB-4 ultrahangos madárriasztó

Super QuadBlaster QB-4 – Ultrahangos és vizuális, nagy hatású, villogó fény-jelekkel működő madárriasztó készülék, galamb és egyéb madárkártevők elriasztására. Kettős hatás!

Akció!

444 704 Ft(-15%) 376 936 Ft

296 800 Ft (ÁFA nélkül)

Rendelésre Készleten nem tartott termék, melyet beszállító partnerünk csak egyedi megrendelésre tud biztosítani. A várható árubeérkezési és szállítási idő termékenként változó.

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Super QuadBlaster QB-4 – Ultrahangos madárriasztó készülék galamb és egyéb madárkártevők elriasztására.

A Super QuadBlaster QB 4 ultrahangos madárriasztó készülék azon felül, hogy a madarakat minden szögből folyamatosan változó ultrahang hullámokkal „lövi”, villanófénnyel (stroboszkóp) növeli hatékonyságát a QuadBlaster QB 4 változattal szemben.

A kibocsátott, az emberek által nem hallható tartományú hanghullámok fizikailag ártalmatlanok, ám a madarak nem állhatják őket. Az UHF hanghullámoknak változik a hangmagassága, a hangereje, és az iránya. A madaraknak nincs védelme a QB-4 és annak folyamatos, teljeskörű szónikus támadása ellen. Megleli, követi, üldözi, és végül megfutamítja a szárnyas kártevőket.

A QB-4 rendkívűl hatásos bármilyen belépési vagy megközelítési helyen, és kb. 400 m2 szabad területet tud lefedni. Nagyobb területek vagy részekre tagolt területek lefedéséhez további egységeket kell hozzáadni.

  • Néhány filléres napi üzemelési költséggel a félvezető generátor kevesebb áramot fogyaszt, mint egy 10 wattos izzó! A QB-4-et be kell dugaszolni bármely 230 voltos konnektorba, és gyorsan kifizeti magát, ha a madár kártétellel hasonlítják össze, amelyet megakadályoz.

Alkalmazható

  • agrár-gazdaságokban, üzemekben, raktárakban, félig nyitott épületeknél, aluljárókban, parkoló házakban, autómosókban…. Beltéri használatra lett tervezve, vagy félzárt beltéri használatra, mert a kültéri helyek nem rendelkeznek a határoló felületek előnyeivel, az ultrahang hullámok gyorsan eloszlanak, és többnyire elveszítik hatásosságukat.Modell: QB-4
  • Bemenet: 12 VDC adapterrel 220 V hálózatról, áramfelvétel kevesebb mint 10W
  • Kimenet: 112 dB 1 m.
  • Elsődleges lefedés: kb. 600m2-ig
  • Ultrahang kibocsátás: 20-30 kHz,
  • Villogó fény jelek: percenként 60 “tripla-pulzált” fényjel.

A fémházzal szerelt termék: 30x 30x 10 cm, a villogó rátét pedig: 15x10x10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Super QuadBlaster QB-4 ultrahangos madárriasztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.