A kártevők elleni védekezés áruháza

Ügyfélszolgálat +36 30 287 4937

BroadBand PRO ultrahangos és bio-akusztikus madárriasztó

Ultrahangos és hangfrekvenciás, egyedileg programozható madárriasztó készülék.

568 865 Ft

447 925 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: R-BB-PRO-220V Kategória: Címke:

Leírás

Alkalmazható tornyokon, tetőkön, antennákon, napernyőkön, erőműveknél, nyitott stadionoknál, élelmiszeripari üzemeknél, állattartó telepeken, ipari létesítményeknél, szemétkezelőknél, stb.

Átfogó megoldás – a kibocsátott, az emberi fül számára hallható és hallhatatlan hangok elűzik, távoltartják a madarakat anélkül, hogy kárt tennének bennük.

A különálló vezérlő és a négy nagy erejű hangszóró (hangszórónként kb. 30 méteres vezeték) nagy területi rugalmasságot biztosít. Könnyen használható hálózati adapterrel.
A kártevő madarakat fajspecifikus, kínzó, a ragadozó madarak kibírhatatlan hangkombinációval, általános zajhatással, és a legújabb technológián alapuló ultrahang hullámokkal támadja. Hangriasztás a seregély, sirály, galamb, és sok más madárfaj ellen: a 3 féle ragadozó hang félelmet kelt a távol tartani kívánt madarakban. A hangriasztáson kívül erős ultraszónikus környezetet hoz létre.

Beállítható a hangerő, a riasztások közötti idő és a napszak. Optikai riasztóval kiegészítve a több irányú riasztás jobban hat az érzékekre, ezáltal fokozni lehet a készülék hatását.

Műszaki adatok

Méret: központi egység: 23 x 23 x 12, hangsugárzók: 10 x 10 x 15
Hangsugárzók: 8 Ohm, 75 watt
Lefedett terület: mintegy 930 m2 ultrahang, és akár 3 hektár a hallható hanghullámokkal kiegészítve
Tápfeszültség: 230V
Hangnyomás: ultrahang 95–102 dB / 1m ( hangsugárzókként ), bio-akusztikus 105–110 dB / 1m ( hangsugárzókként )
Frekvencia sáv: ultrahang: 15–25 kHz, bio-akusztikus: 3–5 kHz