Imidasect Fly Bait- Légyirtó granulátum kenhető, 100 g

Legyek elleni védelem, légyirtó szer, kenhető pépként és kiszórható granulátumként!

Gyors ölőhatás, biztonságos alkalmazás. Hatóanyagot és csalétket egyaránt tartalmaz.

Elsősorban házi legyek ellen, zárt térben, kétféle módon alkalmazható.

2 562 Ft

2 017 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 25 620 Ft / kg

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

 • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap
Cikkszám: R-rov-prot-53 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Imidasect Fly Bait- légyirtó granulátum használatának előnyei:

 • Lokalizált kijuttatás
 • Láthatatlan kezelés
 • Gyors hatás
 • Tartós védelem
 • Biztonságos alkalmazás

A hatóanyag:

Az imidakloprid (0,5%) hatékony védelmet nyújt a foszforsavészter, karbamát, és piretroid hatóanyagokkal szemben rezisztens légytörzsek ellen is. A biztos légyölő hatást a készítményben található szexferomon, táplálkozást serkentők és UV adalékanyagok teszik teljessé. Az attraktáns kombináció: Muszkalur feromonon kívül, a legyek táplálkozását ingerlő cukor és savó alapú adalékanyag, valamint a legyek számára látható UV festékanyag teszi teljessé a készítmény hatékonyságát. A véletlen fogyasztás elkerülése érdekében keserű adalékanyagot (Bitrex) is tartalmaz. A csalétek hatóanyaga a Neonikotinoidok családjába tartozó imidakloprid, amely hatását tekintve a legyek idegrendszerének ingerületvezetését változtatja meg, ami által idegbénulás lép fel.

Alkalmazás- felhasználás:

Zárt térben, kétféle módon, kiszórva, illetve vízzel hígítva, kenhető pépként használható fel. Granulátumként: A készítményt vízszintes felületre, valamint lapos tárgyra (pl. tálca) helyezve, egyenletes, vékony rétegben szórjuk ki a legyek által látogatott helyekre (pl. ablakpárkányra, válaszfalak tetejére), olyan magasságban, hogy a haszonállatok ne érhessék el. A csalétekből kb. 20 g-ot helyezzünk ki 10 m2-ként. Ügyeljünk arra, hogy a granulátum szemcsék egymással érintkezzenek, de kupacok ne keletkezzenek. A hatékonyság fokozható, ha a szemcséket enyhén megnedvesítjük. A kihelyezett csalétket 2-3 naponként ellenőrizzük, és ha szükséges, pótoljuk.

Pépként: Kizárólag erre a célra szolgáló edényben 200 g készítményt alaposan keverjünk össze 150 ml vízzel, majd várjunk kb. 20 percig, hogy a granulátum részecskék teljesen feloldódjanak. Lapos ecsettel 5 cm széles és 50 cm hosszú csíkokat kenjünk a legyek kedvenc tartózkodási helyeire (pl. gerendákra, ablakokra, ablakkeretre, lámpatestekre, tartóoszlopokra), olyan magasságban, hogy a haszonállatok ne érhessék el. A mennyezetre is tehetjük, 50×30 cm nagyságú, kartonlapot vagy furnérlemezt függesztünk fel, amelynek mindkét oldalára előzetesen a mérgezett pépet felkentük. A pépet az elkészítés után fel kell használni. Ha a felkent csalétek szennyeződik, porosodik, az irtószer kihelyezést meg kell ismételni. Ez a kiszerelés b. 100 m2 falfelületű helyiség kezelésére elegendő. Kenhető pépként kijuttatva a csalétek csak UV fény mellett látható, ezért mondják, hogy láthatatlan kezelés.

4-6 hetes tartamhatással számolhatunk, ezt követően a kezelés frissítése szükséges.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

 Forgalmazza: Sharda Hungary Kft.
1147 Budapest, Öv utca 182/B
Tel.: 06 1 631 9093

További információk

CLP - figyelmeztető mondat

H302, H400, H410

CLP - óvintézkedésre

P101, P102, P103, P273

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Imidasect Fly Bait- Légyirtó granulátum kenhető, 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Veszélyességi információk

Veszély!

 • H302 Lenyelve ártalmas.
 • H400 Nagyon mérgező a vízi élővilágra.
 • H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
 • P101
 • P102
 • P103 Olvassa el figyelmesen és kövesse az összes utasítást.
 • P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: