Defenders Vakondriasztó granulátum, 2,5kg

Vakondriasztó granulátum veteményesek, kisebb kertek levédésére. 250m2 levédésére alkalmas a 2,5kg  kiszerelésű granulátum. Biológiailag lebomló, természetes anyagokat tartalmaz. Nem toxikus, egész évben alkalmazható!

Defenders márkalogó

8 797 Ft

6 927 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 3 519 Ft / kg

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

A Defenders Vakondriasztó granulátumot leszórva a talajnak kellemetlen íze, illata lesz, ami a vakond számára riasztó. A készítmény nem tartalmaz olyan anyagokat, amely károsítaná a növényeket, vagy a gyepet. Háziállat mellett is használható! Gazdaságos, maxi kiszerelés.

Ami mellette szól:

– könnyen alkalmazható

– lebomló készítmény

– egész évben használható

Használati útmutató:

Szórjuk ki a védeni kívánt területen a granulátumot. A kiszerelés kb. 45m2 terület levédésére elegendő. A granulátum lényege, hogy az a talajba kerüljön, ezért, ha nem csapadékos az idő érdemes rásegíteni egy kis locsolással, amivel a talajba jut. Ha kezdetben több túrást észlel, mint amennyi volt, ne ijedjen meg, ez a reakció a vakond részéről teljesen normális, ugyanis megpróbálja a zavaró tényezőt megszüntetni. Egészen addig ismételje meg az eljárást, amíg a friss túrások meg nem szűnnek. Az ismétlés 48h-ként javasolt.

Tárolás:

A készítményt a talpán állítva, eredeti csomagolásban, száraz helyen tároljuk.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Gyártó: STV International Ltd. Forge House, Little Cressingham, Thetford, IP25 6ND

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Defenders Vakondriasztó granulátum, 2,5kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: