Nagy teljesítményű vadriasztó

A nagyteljesítményű elektromos vadriasztó készülék a nagyobb mezőgazdasági kultúrák védelmét szolgálja. Őz, szarvas, vaddisznó ellen. Akusztikus riasztó.

22 225 Ft

17 500 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 22 225 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A nagyteljesítményű elektromos vadriasztó készülék segítségével nagy hatékonysággal megelőzhető a vad által okozott túrás, evés, rágás, törés kár. A nagy teljesítményű vadriasztó nagyobb mezőgazdasági kultúrák védelmét szolgálja. Alkalmazása során a nagy teljesítményű hangszórót a védendő területtől kifelé fordítsuk, 1-2 méter magasra telepítsük a vad érkezésének várható irányába, a hangszórókat vízszintesen vagy a föld felé irányítsuk.
Megszólalási gyakorisága 0,5 perc- 3,5 perc. A különösen zavaró, visító hang megzavarja, elriasztja a vadakat.  Az általában óvatosan, hallgatózva meg-meg állva érkező vad érkezése ebbe az intervallumba beleesik a hangszóró hangerejének köszönhetően.
Sötétedéskor bekapcsol, világosban megáll. Ha nappal is bejár a vad a kultúrába, a fényérzékelőt le kell ragasztani, ezzel hozható állandó működésbe.
A védendő területen karóra, fára vagy egyéb alkalmatosságra rögzítsük. 150-200 méterenként érdemes egy-egy készüléket elhelyezni a hatékony védekezés eléréséhez.
Tápegység 12 v. Zselés és autó akkumulátorról is működik, melyet célszerűen a földön, vagy a talajhoz közel helyezzünk el. A készüléken található két krokodil csipeszt kell az akkumulátor megfelelő pólusaira csíptetni. Piros (+) Fekete (-). A fázisokat felcserélni tilos!

A készülék harmat és cseppálló. A hangszóróba került nagymennyiségű víz a hatásfokot rontja.

Az akkumulátor nem tartozék!

Hangszint: 120dB/1m

Tápfeszültség: 12V

Áramfelvétel: 0,1/560mA

Frekvencia: 150-8000 Hz

Megszólalási gyakoriság: 0,5-2 min 3,5 sec.

Méret: átm.: 67x45x18x160mm

Súly: 450 gr.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: