THERMACELL Mini lámpa

A Thermacell egy népszerű szúnyogriasztó termékcsalád. Hordozható készülékei, design lámpái mellett különböző méretű lámpái is elérhetőek. Vezeték nélküliek, és hordozható készülékek!

A Thermacell titka, hogy a patronok (bután), amiket a készülékek tartalmaznak felhevítik a párnácskákat, és az a hő hatására Allethrint (a krizantémvirágokban található természetes riasztó szagtalan, szintetikus formája) bocsát ki.

Thermacell márkalogó

8 801 Ft

6 930 Ft (ÁFA nélkül)

1 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Mi lesz a dobozban?

A csomagba vannak csomagolva az alapanyagok, amelyekre szüksége van az induláshoz. A Mini Lámpa butánpatronnal és két taszító párnával rendelkezik. 

Összeszerelése:

Egyszerű, bontsa ki az egyik betétet, csúsztassa a készülék tetejébe a rostély alatt, majd zárja le és csavarja be a butánpatront az oldalába.  A betét részben be van helyezve, akkor tolja be, amíg az teljesen a rács alatt van. A betét színe kékről fehérre változik, amikor cserélni kell.

Összeszerelt állapotban fura kinézetű lesz a mini lámpa, oldalából a patron kilóg, de ez a helyhiány miatt lesz így megoldva. 

Használati utasítás:

Az indításhoz 3-5 alkalommal nyomja meg a gyújtás gombot „gyors egymásutánban”. Amikor a ThermaCELL meggyullad, akkor hallani fog egy „whoosh” -t.

Ha jól megvilágított területen használja, elég nehéz megmondani, hogy világít-e – láthattunk egy apró lángot a lámpa pohara mögött. A készülék teteje perceken belül felmelegszik. Biztonsági okokból nincs nyílt láng.

Ez a lámpa automatikus biztonsági kikapcsolással rendelkezik, amely beindul, ha az eszközt felemelik vagy megbillentik. Az oldalon található egy felülbíráló gomb, amelyet lenyomva tarthat, ha fel kell vennie és mozgatnia kell.


A többi illatalapú riasztóhoz és szúnyogcsapdához hasonlóan a ThermaCELL akkor működik a legjobban, ha kevés a szél. Először csak egy 15’x15 „területet fed le, ezért ha nagyobb terasza van, érdemes több lámpást elhelyezni a területen.További információk

Tömeg 0,26 kg
Méretek 14,0 × 16,0 × 9,0 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„THERMACELL Mini lámpa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: