PROTEKTOR outdoor szúnyogriasztó

A szúnyogok elleni harcban megjelent egy új és hatékony szúnyogriasztó, mely távol tartja a kellemetlen csípésekért felelős nőstény szúnyogokat, nagy frekvenciájú, a hím szúnyog zümmögését utánzó hang kibocsátásával. A változó frekvenciájú hangnak köszönhetően többféle szúnyoggal szemben is hatékony.

4 841 Ft

3 812 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

A Protektor outdoor szúnyogriasztó vegyszer- és illatanyagmentes. Emberre és állatra ártalmatlan. Használhatja bármilyen korú személy, sport és egyéb szabadtéri tevékenységhez. Ideális otthonra vagy nyaraláshoz. Hordható a ruházatra csíptetve. Hordozható, tartós, környezetbarát, vegyszermentes

Használati utasítás:

Az elem aktiválásához húzza ki a nyelvet. Bekapcsolt állapotát a készüléken található LED világítás, fény jelzi. A készülék működését egy hosszú élettartamú lítium elem biztosítja. Az elem nem cserélhető. Az aktiválást követően az elem élettartama várhatóan egy év.

Egész évben használható, különösképpen a májustól októberig tartó szezonban.

Figyelmeztetés: A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el azzal, hogy a készüléket zsebben vagy táskában hordja. Kerülje a készülék nedvességgel vagy vízzel való érintkezését. Ne nyissa fel.

Mérete: 7,5 (hossz) x 4 (szél) x 1,5 (mély) cm

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROTEKTOR outdoor szúnyogriasztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: