Amplecta AMT-50 UV fénycsöves rovarcsapda

Az AMT-50 egy hatékony és környezetbarát megoldás teraszok, erkélyek és kisebb kertek csípős rovaroktól, leginkább szúnyogoktól való mentesítésére. Maximálisan 500 m² terület lefedésére alkalmas. Az AMT50 Kültéri használatra szánt, IPX4 védettségű rovarcsapda, de javasolt védeni az esőtől és az erős széltől.

A készülék a rovarokat beszívja a csapda tartályába, ahol néhány óra alatt elpusztulnak. Függeszthető, de használható lábakkal is.

Az Amplecta termékcsalád legújabb tagja!

33 524 Ft

26 397 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

Az AMT-50 hatékony, biztonságos és környezetbarát eszköz, bármely szúró és vérszívó rovar, de különösen a szúnyogok ellen. Ideális választás kisebb kertekhez, erkélyekhez vagy teraszokhoz. Csendes, energia hatékony és könnyen használható készülék.

Az AMT -50 három módon vonzza a szúnyogokat:
1. Octenol (nem toxikus illat), amely az emberi szagot imitálja
2. Az UV-BLB lámpából származó fény hullámhossza vonzza a szúnyogokat.
3. Víz / cukor-oldattal növelhető az elfogási arány akár 30%-al is.

Amint a szúnyogok a csapdához repülnek, az erős vákuum, a ventilátor szívóhatása a felfogó konténerbe szívja őket, ahol rövid időn belül elpusztulnak a kiszáradástól.
Az AMT-50 IPX4 vízálló és kültéren is használható. Óvja az esőtől és az erős széltől. 500 m2 felületet tud lefedni.

Használat:
A legjobb eredmény elérése érdekében az eszközt sötét, esőtől és széltől védett helyen kell éjjel-nappal bekapcsolt állapotban üzemeltetni. Próbálja ki a padlóra állítva vagy felakasztva használni. Általában kb. 1 m-re a talaj felett, hogy a legjobb
eredményt érje el. Rendszeresen tisztítsa ki a gyűjtőedényt. Ajánlott a gyűjtőedényt havonta vagy még rövidebb időn belül tisztítani.

Víz / cukor-oldat használata
A kerek tál könnyen levehető és visszarakható az eszközre. Öntsön egy kis vízhez cukor-oldatot, például gyümölcslevet az edénybe. A cukor-oldat hozzáadásával akár 30% -kal növelhető az elfogási arány.

Octenol.
Távolítsa el a védő fóliát, és helyezze be az Octenol kazettát a tartóba. Az oktenol kazettát kb. 4 hét elteltével kell lecserélni

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amplecta AMT-50 UV fénycsöves rovarcsapda” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük