A megjelenített termékkép a valóságtól eltérhet.

Amplecta AMT-50 UV fénycsöves rovarcsapda

Az AMT-50 egy hatékony és környezetbarát megoldás teraszok, erkélyek és kisebb kertek csípős rovaroktól, leginkább szúnyogoktól való mentesítésére. Maximálisan 500 m² terület lefedésére alkalmas. Az AMT50 Kültéri használatra szánt, IPX4 védettségű rovarcsapda, de javasolt védeni az esőtől és az erős széltől.

A készülék a rovarokat beszívja a csapda tartályába, ahol néhány óra alatt elpusztulnak. Függeszthető, de használható lábakkal is.

Az Amplecta termékcsalád legújabb tagja!

33 524 Ft

26 397 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

Termékleírás

Az AMT-50 hatékony, biztonságos és környezetbarát eszköz, bármely szúró és vérszívó rovar, de különösen a szúnyogok ellen. Ideális választás kisebb kertekhez, erkélyekhez vagy teraszokhoz. Csendes, energia hatékony és könnyen használható készülék.

Az AMT -50 három módon vonzza a szúnyogokat:
1. Octenol (nem toxikus illat), amely az emberi szagot imitálja
2. Az UV-BLB lámpából származó fény hullámhossza vonzza a szúnyogokat.
3. Víz / cukor-oldattal növelhető az elfogási arány akár 30%-al is.

Amint a szúnyogok a csapdához repülnek, az erős vákuum, a ventilátor szívóhatása a felfogó konténerbe szívja őket, ahol rövid időn belül elpusztulnak a kiszáradástól.
Az AMT-50 IPX4 vízálló és kültéren is használható. Óvja az esőtől és az erős széltől. 500 m2 felületet tud lefedni.

Használat:
A legjobb eredmény elérése érdekében az eszközt sötét, esőtől és széltől védett helyen kell éjjel-nappal bekapcsolt állapotban üzemeltetni. Próbálja ki a padlóra állítva vagy felakasztva használni. Általában kb. 1 m-re a talaj felett, hogy a legjobb
eredményt érje el. Rendszeresen tisztítsa ki a gyűjtőedényt. Ajánlott a gyűjtőedényt havonta vagy még rövidebb időn belül tisztítani.

Víz / cukor-oldat használata
A kerek tál könnyen levehető és visszarakható az eszközre. Öntsön egy kis vízhez cukor-oldatot, például gyümölcslevet az edénybe. A cukor-oldat hozzáadásával akár 30% -kal növelhető az elfogási arány.

Octenol.
Távolítsa el a védő fóliát, és helyezze be az Octenol kazettát a tartóba. Az oktenol kazettát kb. 4 hét elteltével kell lecserélni

Veszélyességi információk

A kategória további termékei