ZZ COOPERMATIC automata adagoló készülék

ZZ COOPERMATIC automata adagoló készülék, segít a folyamatos védekezésben repülő rovarok ellen zárt térben (170m3 alatt). LÉGY, SZÚNYOG, DARÁZS ÉS EGYÉB REPÜLŐ ROVAROK elleni védekezéshez!!

A készülékhez az aeroszol nem tartozék

Bábolna Bio márkalogó

18 136 Ft

14 280 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A ZZ Coopermatic automata készülék egyszerűen üzembe helyezhető. A készülékkel használható aeroszol permet szagtalan, nem hagy nyomot. A termék használata az élelmiszeriparban is engedélyezett. Viszont ügyeljünk rá, hogy élelmiszerrel, illetve a feldolgozáskor használt eszközökkel ne érintkezzen a szer. Ha az eszközök mégis beszennyeződnek, alaposan tisztítsuk meg őket. A kezelést követően 12h a várakozási idő.

A készítmény egyedül ezzel a Coopermatic készülékkel használható. A készülék elemmel működik (2 db 1,5V-os (D) elem) A készülékből kb 15 percenként a bekapcsolást követően automatikus porlasztás történik.

Használati utasítás:

1.Vegyük le az aeroszol műanyag kupakját.

2. A készüléket a leírásoknak megfelelően rögzítsük a falra úgy, hogy a készítmény akadály nélkül szét tudjon terjedni a térben.

3.Helyezzük a készülékbe az aeroszolt, illetve az elemeket.

4. Állítsuk a készülék oldalán lévő kapcsolót 1-es állásba. Vigyázzunk, hogy bekapcsoláskor ne legyünk közvetlenül a készülék nyílásának közelében, mert a készülék üzembe helyezéskor automatikusan működésbe lép.

Egy palack aeroszol 170m3 alatti légtér levédésére elegendő, kb. egy hónapra elegendő.
A készülékhez az aeroszol nem tartozék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZZ COOPERMATIC automata adagoló készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: