A megjelenített termékkép a valóságtól eltérhet.

Anti-Cat macska távoltartó tüske 4,5 méter (10 x 450 mm)

Az Anti-Cat célja a kellemetlen érzés kiváltása, nem az, hogy veszélyeztesse az állatokat. Lényeges tudni, hogy a macskák tüskékkel szembeni toleranciája fajtától, életkortól és tapasztalataitól is függhet, emiatt a távoltartó tüskesor hatékonysága is változhat.  A tüskéket a hatékonyságuk maximalizálása érdekében célszerű oly módon kihelyezni a macskák vonulási útvonala mentén, hogy a macskáknak fel kelljen ugrani a védeni kívánt területre.

Macska és madár ellen is telepíthető!

 

4 898 Ft

3 857 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: _duplicate_43 Kategóriák: , Címkék: , ,

Termékleírás

Termékjellemzők

  • Anyaga: UV-stabilizált polipropilén (Többféle színben elérhető.)
  • Hosszúság × Szélesség × Magasság: 450 mm × 45 mm × 17 mm.
  • A tüskés csík hosszában három csíkra osztható.

Használata

A távoltartó tüskesor célja, hogy kellemetlen érzést váltson ki a macskákban, melyek így a későbbiekben elkerülik azt.

A tüskéket a hatékonyságuk maximalizálása érdekében célszerű oly módon kihelyezni a macskák vonulási útvonala mentén, hogy a macskáknak fel kelljen ugrani a védeni kívánt területre. Kihelyezéséhez megfelelő illeszkedést kell biztosítani a felszerelt felületen. Kihelyezhető kerítés tetejére, falsíkok kiugró felületeire, klíma kültéri egységre, pergola, lugas tetejére stb. Erősen javasolt tereptárgy eltávolítása a tüskével védett terület mellől, amiről a macska fel tudna mászni arra, nehezítsük meg a dolgát.

Szintén lényeges, hogy a védeni kívánt területet teljes szélességében tüskével lefedett legyen, ne legyen kikerülhető. Ugyanis ha a felületen rések, sávok maradnak, azokat kihasználva a macskák a tüskesorra lépés nélkül át tudnak haladni a területen.

A tüskék felszerelésénél mindenképpen ügyeljen arra is, hogy másokat ne veszélyeztessen, és ne okozzon indokolatlan sérülést senkiben. Gyermekek esetében különös körültekintéssel járjon el a helyes magasság megválasztásánál! A tüskéket rögzítheti az erre kialakított furatokon keresztül csavarral vagy ragasztással. (nem tartozéka). Javasolt mind a két mód esetében a teljes felületen történő rögzítés a hőtágulásból adódó felhajlás elkerülése miatt. Ragasztásnál zsír- és portalanítsa a tüske illetve a fogadó felületet.

A tüskékkel védett területet a mellékelt figyelemfelhívó, piktogrammal ellátott figyelmeztető táblával kell ellátni. 10 db tüskés csík vagyis 4,5 méterenként 1 figyelmeztető tábla szükséges. (A tábla a csomag tartozéka.)

Szín

Átlátszó, Barna, Csontfehér, Ezüst, Fekete, Metálszürke, Szürke, Téglavörös, Zöld

Veszélyességi információk

A kategória további termékei

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták:

  • HappyPet Guard Spot-on kutyáknak, bolha,-kullancsriasztó
    Akciós
    2 903 Ft

    4 készleten