Defenders Hawk Kite madárriasztó repülő héja

Defenders Hawk Kite madárriasztó héja komplett készlet. A repülő héját egy magas, teleszkópos pálcára rögzítjük, ahogy a szél játszik vele, repked össze-vissza. Messziről észrevehető, a madár színezése élénk, emiatt is nagyon hatékony vizuális madárriasztó.

Defenders márkalogó

17 750 Ft

13 976 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 17 750 Ft / db

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap
Cikkszám: R-STV968 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Defenders Hawk Kite madárriasztó héja egy 4 méter magas teleszkópos rúd tetejére akasztott héja mintázatú repülő sárkányból áll.

A madárriasztó fő egysége egy “héja”, (szárnyfesztávolsága: 1.8méter), amely mindig megváltoztatja repülésének sebességét, magasságát az adott területen. A legkisebb szellőben (kevesebb mint 2km/h) felszáll, és véletlenszerűen repül. A héja mozgása mint egy vadászó ragadozó megfélemlíti a kártevő madarakat, így megvédi a termését, a gyümölcsfákat, a szőllőt, stb…

A fix műmadarakkal ellentétben a repülő héja egy pásztázó eszköz véletlenszerűen repül, ezért a kártevő madarak nem szokják meg a jelenlétét, mert vadászó ragadozóként látják. A kompozit időjárás álló teleszkópos rúd 4 méter magas a madarak hatékonyabb riasztásához, már messziről észrevehető.

A Defenders Hawk Kite repülő héját használhatja minden olyan területen ahol a madarak problémát jelentenek. Pl.: hajók, háztetők, gyümölcsösök, veteményesek, stb.. Környezetbarát riasztás a madarak ellen.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Defenders Hawk Kite madárriasztó repülő héja” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: