PCS Madárriasztó Gél

Óriási szezonális AKCIÓ!!

Környezetbarát, méregmentes madárriasztó gél. Szagló- és ízlelőszervekre ható készítmény. 2 évig fejti ki hatását. Kültéren és beltéren is alkalmazható. Nemcsak a madarak elriasztására, hanem a rágcsálók, hangyák, termeszek elriasztására is alkalmas. Extrém időjárási körülmények között is használható, legyen az magas/alacsony hőmérséklet, hó, eső vagy szél.

Akció!

12 700 Ft(-50%) 6 350 Ft

5 000 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 22 679 Ft / liter

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-MR-PCS Kategória: Címke:

Leírás

Ez egy szagló- és ízlelőszervekre ható készítmény. A gél egyenletesen fejti ki hatását az ultrahangos és fizikai védelmet nyújtó riasztókkal, eszközökkel szemben, melyek hatásfoka a kártevők tanulékonysága miatt fokozatosan csökken. Megakadályozza, hogy a madarak leszálljanak, ürüléket hagyjanak. Emberekre, nagyobb emlősökre ártalmatlan. Felhasználása könnyű, eltávolítása egyszerű, karbantartást nem igénylő védelem. Akár 80 °C-ig hőálló.

Madarak elleni védelem mellett megakadályozza, hogy a hangyák, termeszek feljussanak a fákra, épületekre.

A legtöbb felületen alkalmazható. Felvihető ablakpárkányra, ereszcsatornára, híd pillérre, legkondicionálókra, elektromos vezetékekre, útjelző táblákra, tetőkre, erkélyekre, lámpaoszlopokra, korlátokra…

Alkalmazási területe is széleskörű. Nemcsak lakossági, ipari felhasználásra, hanem kikötők, repterek, mezőgazdasági farmok, épületek, parkolók, vasútvonalak, sportközpontok figyelmébe is ajánljuk.

Használati javaslat:

A legfontosabb, hogy a készítményt tiszta, száraz felületen alkalmazzuk. A tubus tetejét távolítsuk el, az adagolócsövet helyezzük rá. A gél kijuttatásához kinyomópisztoly szükséges. (Nem tartozék. (Sima szilikonkinyomó pisztoly)) Egy ponton 10 gramm gél alkalmazása elegendő. Körkörös vagy görbe vonalba vigyük fel a felületre. A spirálforma esetén 30-70 cm távolságonként helyezzünk el egyet. A tubus tartalma egy 10×10 méteres terület levédésére elegendő (amennyiben 50 cm-ként húzunk egy csíkot)

Amennyiben nem szeretné, hogy a gél a felülettel érintkezzen, helyezzen ki ragasztócsíkot, és arra nyomja ki a gélt, így a gél eltávolítása a probléma megszűnése után egyszerűbb lesz!

Egy tubus 280 ml.

Referencia a “Letölthető adatlapok” gomb alatt található.

Termék adatlapok

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: