CHAMELEON® 1×2 rovarcsapda

A CHAMELEON ragadólapos rovarcsapda UV fénycső segítségével fogják be a repülő rovarokat. A ragasztós rovarcsapda alkalmazása lehetővé teszi, hogy a repülő rovarokat irtószer kihelyezése nélkül fogjuk be, főleg ahol élelmiszert tartanak, élelmiszert dolgoznak fel, élelmiszert csomagolnak, élelmiszert készítenek elő, élelmiszert fogyasztanak. A ragasztós lapok egyúttal a rovarfertőzés mértékéről is hasznos információkat szolgáltatnak.

Bábolna Bio márkalogó

108 458 Ft

85 400 Ft (ÁFA nélkül)

Rendelésre Készleten nem tartott termék, melyet beszállító partnerünk csak egyedi megrendelésre tud biztosítani. A várható árubeérkezési és szállítási idő termékenként változó.

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A ragadólapos módszert alkalmazó CHAMELEON rovarcsapdák diszkrét megjelenésűek és egyszerűen karbantarthatók. A ragasztós csapda alkalmazásával a rovarok gyorsan, egyszerűen, hatékonyan befoghatóak, ezáltal nem áll fenn annak a veszélye hogy a rovarok a csapdából kiesnek, szétszóródnak vagy más módon kikerüljenek. A CHAMELEON berendezéseket ezért a fokozottan veszélyeztetett területeken is kihelyezhetjük, a HACCP követelményeknek minden tekintetben megfelelnek. A fénycsövek teflon védőhüvellyel rendelkeznek, aminek a következtében az esetlegesen széttört fénycsövek üvegszilánkjai nem szóródnak szét a környezetben, törésbiztos fénycsövekkel vannak felszerelve alapból. A berendezések csendesek, higiénikusak és minden méretű repülő rovar befogására alkalmasak, beleértve a kisebb méretű fajokat is, mint pl. a gyümölcslegyek, szúnyogok…

90m2 lefedettség.

Származási hely: Egyesült Királyság.

Ultra vékony, falra szerelhető berendezés. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CHAMELEON® 1×2 rovarcsapda” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük