A megjelenített termékkép a valóságtól eltérhet.

Vízsugárral Működő Riasztó

A vízsugárral riasztó kültéri használatra tervezett kisállatriasztó, mely egy infravörös érzékelő (mozgásérzékelőként szolgálva) lokalizálja a kártevőt, és körülbelül 3 másodpercig vízsugarat ereszt rá. Nagyon hatékony!

31 817 Ft

25 053 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

Cikkszám: R-KR-6060152 Kategóriák: , Címkék: ,

Termékleírás

Egyszerű módszer a kert hívatlan vendégei távoltartására. A vízsugár elriasztja a macskákat, kutyákat, madarakat stb. melyek így nem viszik el a halakat a dísztóból és nem tesznek kárt a kertben. Riasztás, spriccelés után körülbelül 8 másodperc elteltével a riasztó új méréseket végez, és újra aktiválja magát, ha szükséges. A macskák, kutyák, állatok megrettennek és későbbiekben elkerülik az adott területet.

Használati utasítás:

– Keri locsolótömlő csatlakozás szükséges.
– A macskariasztó 2 és 5,5 bar közötti víznyomás esetén használható. Nagyobb víznyomás esetén nyomáscsökkentőt kell alkalmazni.
– A készülék hatótávolsága: 10x13méter (A)
– Egy 9 Voltos szárazakkumulátor (nem tartozék) kb. 1000 vízsugár kibocsátására elegendő áramot biztosít.
– A riasztó nem fagyálló. A fagyok beállta előtt távolítsa el a szárazakkumulátort, és tegye a késszüléket fagymentes helyre!

A termék dobozán az szerepel, hogy madárriasztó! Viszont macska, kutya, őz… riasztására is használható. A képpel ellentétben a szállítandó macskariasztó nem sárga és zöld, hanem csak zöld színű!

Veszélyességi információk

A kategória további termékei

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták:

  • Elektromos harkályriasztó
    10 165 Ft

    1 készleten