WK0190 Ultrahangos kártevő riasztó 90m2

WK0190 ultrahangos kártevő riasztó beltéri használatra.

Ajánlott:

  • egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó ellen
  • 90 m2 területre
  • beltéri használatra
  • közvetlenül 220V-ra csatlakoztatható
  • karbantartást nem igényel

látható eredmény 72 óra múlva.

Weitech márkalogó

11 678 Ft

9 195 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-WK0190 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A WEITECH WK0190 ultrahangos kártevő elriasztó elsősorban egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó elriasztására, illetve távol tartására szolgál.

Ez a típusú ultrahangos kisállatriasztó 90 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. A készülék beltéri használatra tervezett, alkalmazási területei: lakások, szobák, irodák, kisebb raktárak, kisboltok, hallok,
garázsok, hálószobák …

Hogyan működik az egérriasztó?

A kisállatriasztó készülék komplex hangot generál és bocsát ki nagyon magas frekvencián (ultrahang, 20 000 Hz feletti hangok), illetve magas intenzitáson. A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.

A riasztó által kibocsátott ultrahang zavarja a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti  kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a védett területet .

Pilótafénye kikapcsolható, éjszakára jelző világításként is használhatja.

Üzembehelyezés, használat

A WEITECH WK0190 kártevőriasztó üzembe helyezése nagyon egyszerű, bárki által elvégezhető. Egyszerűen helyezze a készüléket bármely konnektorba, ezt követően a riasztó automatikusan működésbe lép. Ezt egy világító LED is jelzi.

Érdemes olyan konnektort használni, amely előtt nincs akadály az ultrahang terjedésének. Az ultrahang a kemény felületekről visszaverődik, és így maximálisan kifejtheti hatását, míg a puha felületek pl. függöny, szőnyeg az ultrahangot elnyelik.

Hol ne használjuk?

A kártevőriasztó csak abban a helyiségben fejti ki hatását, ahol telepítésre került. Az ultrahang nem hatol át a falakon! A WEITECH WK0190 nincs veszéllyel az emberekre, a magzatokra, illetve a legtöbb háziállatra, mint például a kutyákra, macskákra, hüllőkre, madarakra…

Ne használja a riasztót olyan helyiségekben, ahol háziállatként versenyegér, házi tarantula, vagy hörcsög van!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WK0190 Ultrahangos kártevő riasztó 90m2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: