The Big Cheese Ultra Power elektromos egércsapda

Elemmel működő elektromos egércsapda.

A csapda az egereket magasfeszültséggel öli meg!

The Big Cheese márkalogó

14 729 Ft

11 598 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-STV722 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az elektromos egércsapda használata biztonságos!

Használata: A készülék 4 db AA elemmel üzemel (nem tartozéka) ez kb: 100 db egér elpusztítására elegendő. A csapda csalétek tartó részhez belülre helyezze a csalianyagot, amivel bevonzza az egeret a csapda belsejébe. A csapda alján található fém érintkező felületet az egér összezárja és ezeken keresztül a nagyfeszültséget aktiválja. Kapcsolja be a készüléket és a LED visszajelző 10 zöld villogással jelzi, hogy a csapda aktív állapotban van majd nem villog tovább. A fogást az átlátszó fedélen keresztül könnyen ellenőrizhetjük. A fedél felnyitása után NEM kerülünk kapcsolatba az elpusztult egérrel, egy mozdulattal borítsa ki a csapdából. A csapdát célszerű a talajon, bemeneti nyílással a falsíkhoz közel elhelyezni. Az elemek merülését a csapda tetején található kisebb LED piros fénnyel jelzi számunkra.

A beépített biztonsági kapcsoló automatikusan kikapcsolja az egységet, amikor a fedél nyitva van, amely védelmet nyújt a csapda ürítésekor. Az egerek garantáltan elpusztulnak a csapába való belépéstől számított néhány másodpercen belül, és az elektromos fémpadon átmennek. Csak beltéri használatra javasolt.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Big Cheese Ultra Power elektromos egércsapda” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: