SuperCat”Élve-fogó” Egércsapda Csalival

“Élve-befogó” egércsapda. Humánus módszer az egerek elkapása érdekében.Az egérfogó nem öli meg az egeret, csak csapdába ejti. Az elkapott egerek szabadon engedhetők anélkül, hogy bármilyen kárt tennénk bennük.

Az egércsapda működéséről, hatékonyságáról  bővebben a Több részlet gombra kattintva olvashat.

SWISSINNO márkalogó

2 256 Ft

1 776 Ft (ÁFA nélkül)

4 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Az egérfogó használata:

– Távolítsa el a védőborítást a csalétekről. Csúsztassa a csalitartót az egércsapda végén lévő “sínbe”. A legjobb eredmény elérése érdekében a Supercat csalétek használatát ajánljuk. Tévhit, hogy az egerek a sajtot szeretik!

– A csapda felnyitásához a hosszú gombot, lezárásához a kisebb gombot nyomja le. A nyitott csapdát helyezze el párhuzamosan a fallal, vagy a fal felé, amerre Ön szerint az egér, egerek közlekednek. Ellenőrizze a csapdát 2-3 óránként, hogy az elfogott egér ne szenvedjen a csapdában.

– Hogy az elfogott egeret kiszabadítsa, helyezze a csapdát a földre és nyissa fel a tetejét. Az egér magától kiszalad. (Lehet, hogy pár percet kell rá várni, de ez ritka.) Hogy megelőzze az egérvisszatérését legalább 1 km távolságra engedje el, mint ahol megfogta.

– Az egérfogó hatékonysága az elhelyezéstől, illetve a csalianyag
hatékonyságától függ. A SuperCat egérfogó csalétek ellenállhatatlanul vonzza az egereket, A csalétek hoszantartó hatású természetes anyagokból készült. Méreg anyagot nem tartalmaz!

A SuperCat élve-fogó egércsapdát olyanoknak ajánljuk, akik az egeret nem szeretnék megölni, csak el szeretnék távolítani. Olyan helyekre ajánljuk, ahol nincs “sok” egér. Az egérfogó számtalanszor használható, hozzá a csalianyag külön is megvásárolható.

Az egércsapdához 1 db csalianyag is jár!

Az egércsapda származási helye Svájc.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SuperCat”Élve-fogó” Egércsapda Csalival” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: