Egércsapda “No see, no touch”

Diszkrét és biztonságos egércsapda. Svájci design, erős rúgós mechanizmus, azonnali és humánus. Feromonos csalianyaggal ellátott. Az egértetemmel nem kell érintkezni, sőt még látni sem látjuk!

SWISSINNO márkalogó

2 223 Ft

1 750 Ft (ÁFA nélkül)

5 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-1280000 Kategória: Címke:

Leírás

A csapda beállítása egyszerű és biztonságos. A fa csapdák (hagyományos) beállítási hibáit kiküszöböli. A csalitartó speciális kialakítású, minden típusú csali használatára alkalmas. A csalit középen kell elhelyezni, a megközelítésével minden irányból érintve lecsap. A csapda tartozéka egy feromonos csalianyag, ami olyan illatanyagot tartalmaz, mely párologva vonzza az egereket.

Használat:

A kart a csapda végén húzza le! A védősapkát vegye le a csaliról! Helyezze a csapdát a fal tövébe, mert az egerek nyílt terepen sosem mozognak, mindig valami mellett haladnak. A csapda beállítása után azonnal aktív, a továbbiakban annyi a teendője, hogy időközönként megnézze a csapdát, hogy fogott-e valamit. A halott egér eltávolítása egyszerű. Pozitívum, hogy nem látjuk a tetemet, és meg se kell érintenünk azt. A kar lenyomásával a szemetes felett az egér kicsúsztatható a csapdából. A kar jelzi, ha kapás van! A tetem eltávolításával a csapda újra használat kész. A feromon párologtatási ideje függ attól, hogy mennyire fűtött, meleg a helyiség, ahol a csapdát elhelyezte. A feromonos csali pótolható, ha elpárolgott, nem kell kidobni a csapdát, kapható hozzá csali. Feromonos csali helyett pedig használhat saját csalit is.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egércsapda “No see, no touch”” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: