Protect Forte rovarirtó porozó 0,1Kg

Rovarirtás mesterfokon! Mindenféle mászó rovar ellen használható készítmény zárt térben. Nedves környezetben is hatásos. Gyerekbiztos kupakkal ellátott!

Bábolna Bio márkalogó

806 Ft

635 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 8 060 Ft / kg

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Protect Forte rovarirtó porozó felhasználható: zárt térben rejtett életmódú rovarok (csótány, hangya ágyi poloska, bolha, ezüstös pikkelyke) irtására. Háztartási rovarirtó porozószer.

Egy 100 g-os flakon 10m2-nyi felület kezelésére elegendő.

Használata: A flakon megnyomásával a porozószert egyenletesen, vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire és vonulási útjaira szórjuk ki. Ilyenek a rések, repedések, szeméttárolók környéke például.

Csótányok esetében a mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környéke is kezelendő felület!

Ágyi poloska irtására a kárpitozott bútorok és fekvőhelyek szegélyeit,ráncait is porozzuk be!  Kezelés előtt a mosható anyagokat dobjuk be a mosógépbe, 60 fokon mossuk ki, majd szárítsa meg. A nem mosható anyagokat porszívózzuk ki! A porozószert felmosással, összesöpréssel lehetőleg ne távolítsuk el. Várjuk 1-1,5 órát.

Bolha és poratka irtásakor a kezelendő felületeket porszívózzuk ki. Pl. Matrac, szőnyeg, rongyok. Ne felejtse ki a textíliák hézagait, réseit kiporszívózni. Kezelést követően pihentesse a felületet 1-1,5 órára.

Hangyák ellen a vonulási útvonalon szórjuk szét vékony rétegben. Kültéren szorosan az épület fala mentén kezelje a felületet.

Miután a rovarok érintkeznek az irtószerrel a hatóanyag néhány percen belül kifejti a hatását. Szükség esetén ismételje meg a kezelést hetente.

Hatóanyaga: 0,5% (5g/kg)permetrin; 0,5% (5g/kg) piperonil-butoxid.

Tartalom: 100 gr.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Gyártó és forgalmazó:
Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft.
Cím: H-1107 Budapest, Szállás u. 6.
Tel.: (36-1) 432-0400
Fax.: (36-1) 432-0401
e-mail: info@babolna-bio.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Protect Forte rovarirtó porozó 0,1Kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: