Natural Control Csótánycsapda 2db

A forradalmian új Natural Control csótány csapda működési elve: a csalétek odavonzza a csótányokat amelyek beleragadnak a csapda belsejében lévő ragasztóba.

SWISSINNO márkalogó

2 798 Ft

2 203 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 1 399 Ft / db

7 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-1529260 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Használati utasítás:
A csapda használatra kész állapotban van, csak a csomagolásból kell kivenni.Elhelyezhető vízszintesen vagy függőlegesen, a doboz hátoldalán lévő ragasztócsíkot használva. Oda helyezze, ahol a csótányok összegyűlhetnek. Tipikus rejtőzködési helyük: a mosogatók alatt, hűtőszekrények mögött, szekrényekben, és ruhásszekrények mögött. A csapda hatékony mind háztartási, mind kereskedelmi helyiségekben (konyha, WC, pince, szoba, pékség stb.)
Tanácsok: Használjon 5m2-enként egy csapdát. Például: egy 4x 5 m-es szobában 4 csapda használata szügséges.
2. A csótányok a meleg, nedves, sötét helyeket szeretik. Gyakran lakoznak bojlerekben, és elektromos berendezésekben, mint pl. kávéfőző és telefon.
3. Rendszeresen ellenőrizzük a csapdákat. Cserélje a csapdát, ha a ragasztós felülete tele van elpusztult csótányokkal, de legalább minden 3 hónapban.
Mire figyeljünk?
1. Sem a ragasztó, sem a csali nem okoz kárt a bőrön. Ha a ragasztó a bőrre kerül, mossa le növényi olaj használatával, majd utána meleg szappanos vízzel is.
2. Ezért a használatban lévő csapdát tartsa elzárva gyerekektől és háziállatoktól, nehogy érintkezésbe lépjenek a csapdába került, elpusztult csótányokkal.
3. Csomagolja a használt csapdát újságpapírba, vahy műanyag zacskóba mielőtt a szemetesbe teszi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natural Control Csótánycsapda 2db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: