MiteLess Home ultrahangos poratka riasztó készülék

Az atka felel a porallergiának hívott tünetegyüttesért, mely súlyosabb esetekben légúti megbetegedések (asztma), valamint ekcémás bőrelváltozások kiváltója is lehet. Vegyszerek, kemikáliák nélkül is lehet ellenük védekezni. A ultrahangos készülék egy olyan frekvenciát bocsát ki, mely megakadályozza az atkák szaporodását.

8 992 Ft

7 080 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 8 992 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-PR010-004 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Egy atka életciklusa 1-4 hónap. A készülék folyamatos használatával a szoba fokozatosan atkamentessé válhat. Működése egyszerű. A konnektorba csatlakoztatva ideális védelmet nyújt. Ágymatrac, ágynemű, bölcső, kárpitozott bútorok, bútorhuzatok, párnák, takaró, szőnyeg, függöny, egyéb lakástextíliák, plüssállatok, éjjeli szekrény, gépkocsi üléshuzat….mind olyan hely, ami egy atka számára maga a paradicsom. A készülék hatékonyságát kb. 90 m3 fejti ki.

Hagyja a készülék előlapját szabadon, hogy áramolhasson a hanghullám. Folyamatosan világító led jelzi a készülék működését. Hatótávolság 3m. Közvetlenül hálózatról működik.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: