A megjelenített termékkép a valóságtól eltérhet.

DOG Trace D-fence Elektromos Láthatatlan kutyakerítés

Láthatatlan kutyakerítés, mely egy jeladóból, antennakábelből, nyakörvből álló rendszer, amivel le tudjuk határolni kedvencünk mozgásterét. Amennyiben nem szeretnénk, hogy egy bizonyos határt átlépjen, tiltott zónák kialakítását tudjuk e kerítéssel létrehozni. Modern, hatékony készülék. Egy vagy több kutya számára egyaránt telepíthető.

74 874 Ft

58 956 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

Termékleírás

Működési elve:

A kerítés készenléti üzemmódban áll telepítést követően. Várja, hogy a kutya átlépje a tiltott zóna határát (szigetelt vezetékeket használva). A tiltott zóna két részre van osztva. Az első zóna átlépését követően egy hangjelzés figyelmezteti a kutyát, hogy ne haladjon tovább. Ez a figyelmeztető zóna. Ha a kutya nem reagál, továbbhalad, akkor a javító zónába lép, ahol nemcsak hangjelzés figyelmezteti arra, hogy álljon meg, hanem egy elektromos kisülés és követi a hangjelzést. Miután a kutya elhagyta a tiltott zónát, a rendszer visszaáll készenléti üzemmódra. Mindkét zóna szélessége egy bizonyos mértékig szabályozható. A kutya hamar meg fogja tanulni, hogy csak a kijelölt területen mozogjon. A rendszerhez tartozó kutyák és nyakörvek száma nincs korlátozva. Az antennát (szigetelt vezeték) az adó-vevő működteti és sehol nem lehet megszakítva. Az antennán belüli feszültség nem haladhatja meg a 12 V-ot, így akkor sincs kockázat, ha a vezeték megszakad.

Tartozékok:

– Nyakörv
– Elektródák
– CR2 3V lithium akkumulátor
– Neon ellenőrző kisülő lámpa
– Adó-vevő
– Töltő adapter
– 100 m szigetelt vezeték 1 mm
– Antenna csatlakozó
– Javítási útmutató és garancia
– 2 csatlakozó a vezetékek összekötéséhez
– Adó-Vevő tartó
– Mágnes nyakba akasztható Zsinórral

Jellemzők:

Jeladó:

Méretek: 150x120x40mm

Riasztó zóna: 0,4-5m

Korrekciós zóna: 0,3-1,5m

Kábel típusa: alacsony impedanciájú, réz, szigetelt.

Kábel vastagsága: 1-2,5mm2

Kábel hossza: max. 1200m

Áramellátás: jeladó 230V/50Hz, 15V/100mA

Bekeríthető terület: max. 9ha.

Nyakörv:

Méretek: 34x40x62mm

Súly: 65gramm

Áramellátás: 3V CR2 líthium elem

Elem várható élettartama: 6 hónap készenléti módban.

Korrekciós impulzus: 8 szint

ISIT Funkció:

Az egyedülálló és szabadalmaztatott ISIT funkció lehetővé teszi az interferencia észlelését, a kábel lefektetésekor. Ez segít elkerülni az d–fence rendszer potenciális működési problémáját. Az ISIT módban (mód. 9), a vevőkészülék észleli az interferenciás jeleket. A jeladón lévő piros LED villogásával jelzi a készülék ha interferenciát észlel. A villogás gyorsasága jelzi az interferencia intenzitását. Ha a LED folyamatosan világít, az interferencia magas intenzítású. Ahol ilyen erős interferenciával találkozik, oda nem ajánlott lefektetni a kábelt. Ezen művelet elvégzése jelentős segítséget jelent egy jól működő d-fence rendszer kialakitásához.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

 

Veszélyességi információk

A kategória további termékei