A megjelenített termékkép a valóságtól eltérhet.

Gleecon Potent GF-20B szúnyogcsapda 400m2

A Gleecon Potent GF-20B szúnyogcsapda kültéri szúnyog és rovarírtó, titán-dioxid UV cső bevonatának köszönhetően CO2-t bocsájt ki magából, ezzel utánozza az emberi lélegzetet, emiatt még hatékonyabb más UVA rovarcsapda termékekhez képest, a szúnyogok vonzásában.  Valósággal oda vonzza a szúnyogokat, legyeket és más zümmögő rovarokat.

75 527 Ft

59 470 Ft (ÁFA nélkül)

1 készleten

Cikkszám: R-1234020 Kategória:

Termékleírás

Titán-dioxid bevonatú UV csővel, bekapcsolva Szén-dioxidot bocsájt ki a készülék, ezzel utánozva az emberi lehelletet, ezzel extramód odavonzza magához a szúnyogokat. Egyszerre több érzéket is aktiválva bennük, a szaglást és a fényre való érzékenységüket is kihasználha hatékony, nagy teljesítményű, de kis fogyasztású UV lámpájával.
A terméket így érdemes messzebb helyezni attól a helytől, ahol szúnyogmentesíteni szeretnénk a területünket. A szúnyogfogó képessége kimagasló és sokkal jobb, mint a csak sima uv fénycsővel működő rovarcsapdáké.
Kihelyezése rendkívül egyszerű, beüzemelése nem igényel semmilyen szakmai tudást. 

Az UV lámpa bekapcsolása után a fénycső titán-dioxid bevonata a felhevülésnek köszönhetően az UV fénnyel reakcióba lép és Szén-dioxidot és vizet (párát) szabadít fel, ezzel teljesen utánozva egy ember vagy állat lélegzését. A hőnek köszönhetően, pedig ténylegesen azt fogják hinni a szúnyogok, hogy egy élő emberrel van dolguk. Oda mennek a szúnyogcsapdához, amely beszívja őket, és a gyűjtőtálcában kiszáradnak. Ez azt jelenti, hogy nem égnek oda, nem lesz büdös, nem kell gyakran takarítani a szennyeződéseket mert nem keletkeznek. Csupán időnként üríteni kell a szúnyogok kiszáradása után a gyűjtőkosarat.

 

3 érzékre van hatással:

– Utánozza az emberi hőt, a készülék uv fénycsője, működés közben hőt termel – Hőérzékelés

– Utánozza az emberi lélegzetet co2 és pára (víz) kibocsájtásával – szaglás

– UV fénycső kifejezetten a szúnyogok látószerveire lett tervezve, amely nagyon erősen oda vonzza őket, mesziről is – Látás

 

Jellemzők:

1. Kiváló minőségű UV-A 25W-os izzó – hatékony UV-A-fénnyel/ 365 nanométer-es fény/, ami a legjobb hatásfokkal vonzza a repülő rovarokat
2. ABS tűzálló műanyag a nagy biztonság érdekében.
3. Hatalmas és nagy teljesítményű, mégis csendes ventilátor.
4. Rovarok elleni menekülő rendszer – garantáltan nem tud kijutni a csapdából a szúnyog.
5. BE/KI kapcsolóval az egyszerű kezelés érdekében.
6. Nagyon tartós és erős ház – kültéri használatra ajánljuk
7. Könnyen levehető, nagy gyűjtőtálca – egyszerű tisztítás.
8. Nincs magas feszültség, biztonságos és környezetbarát.
9. IPX4 vízálló kültéri használatra, például kertben, parkban stb.
10. Szabadalmi tervezés
11. Nem szükséges csalianyag, a készülék folyamatosan CO2 t termel az izzó TiO2 bevonatának köszönhetően, ami az emberi leheletet imitálja, így még több rovart vonz a csapdába.

Veszélyességi információk

A kategória további termékei