NATURE Ultrahangos rágcsálóriasztó készülék egerek, patkányok ellen

KR-6060107

Folyamatosan változó frekvenciát kibocsátó rágcsálóriasztó készülék. A váltakozó frekvenciához a rágcsáló nem szokik hozzá. A készülék az állatok idegrendszerére hat, vigyázzunk mert hörcsögök, versenyegerek idegrendszerét is felborzolja!  

Vissza

6 279 Ft Áfával

Áfával

Egyéb infó

Az ultrahang nem hatol át a falon, alig hallható emberi fül számára. A lágy anyagok az ultrahangot elnyelik, ezeket a tényeket vegyük figyelembe a készülék elhelyezésekor. 

Működése egyszerű: a készülék hálózatba illesztését követően már üzembe is helyezte azt. A rajta lévő piros led mutatja, hogy a készülék műszakilag milyen állapotban van. Ha világít, akkor a készülék működik. A készülék folyamatos működés mellett lesz igazán hatékony. 

Kb. 2 hét alkalmazás után érezhetünk javulást. A készülék folyamatos alkalmazása mellett viszont a visszatelepülők, betelepülők ellen tudunk igazán védekezni. 

Beltéri használatra javasolt. 

Hálózatról működő készülék.

Frekvencia: 30-40kHz.

Méretei:L 11x9x7 cm

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.