The Big Cheese Ultra Power ultrahangos rágcsálóriasztó készülék

KR-STV725

Az Ultra Power kártevőriasztó egy új generációs elektromos ultrahangos készülék, mellyel elriaszthatja az otthonából a rágcsálókat. A készülék alkalmas a nyestek, pelék, egerek, patkányok elriasztására.

Vissza

16 350 Ft Áfával

Áfával

The Big Cheese Ultra Power ultrahangos rágcsálóriasztó készülék Nagyobb

Egyéb infó

Hatékony lefedettségi zóna: a készüléktől számított 280 fok, és 8 méter távolság, mely összesen több mint 60 m2 védett övezet a szabad térben. Használat közben az emberi fül számára nem hallható az az ultrahangos frekvencia, mellyel a készülék dolgozik. 

Folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangot bocsát ki. Legmagasabb frekvencia: 65kHz. A készülék az érzékeny hallásukon keresztül támadja a rágcsálókat. Teszt nyomógomb található a készülék hátulján, ami segítségével ellenőrizhetjük, hogy a készülék műszakilag rendben van-e, illetve meghallgathatjuk, hogy a kártevők mit hallanak a készülék üzembe helyezését követően. LED fény jelzi, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van, és kap áramforrást. 2 hangszórós kimenet növeli a hangnyomást, és maximalizálja a lefedettséget. A hálózati kábel hossza: 1,6m. 

Üzembehelyezés:

Vegye ki a készüléket a csomagolásból. Helyezze fel a hálózati villásdugó átalakítót (tartozéka) a vezeték végére, majd ezt követően csatlakoztassa a hálózati aljzatba. A készülék a csatlakozást követően aktív. 

Használja a készüléket folyamatosan, hogy kifejthesse hatását. 

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették, az alábbiakból is vásároltak:

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.