B&G Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor

KÉSZLETHIÁNY, ELŐRENDELÉST RÖGZÍTÜNK AZ info@rojaker.hu E-MAILCÍMEN AMINT BEÉRKEZETT A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL, SZÁLLÍTJUK.

ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! A FELTÜNTETETT ÁR TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

A Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor biztosítja a legszélesebb körű lehetőségeket hideg köd alkalmazására, előállítására. Felhasználható repülő és mászó rovarok ellen. Olyan területekre ajánlott, ahol nagy térfogat lefedésére van szükség.

Bábolna Bio márkalogó

182 563 Ft

143 750 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 182 563 Ft / db

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap

Leírás

A Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor egy nagyteljesítményű, korrózióálló anyagból készült berendezés. Cseppképző tartománya rendkívül széles. 20 vagy annál alacsonyabb mikrontól az 50 vagy annál nagyobb mikron méretig terjed. Az ULV-től (20-35 mikrontól) a teljesítmény-ködig (50 mikron) terjed. A cseppek mérete egyszerűen kiválasztható. A 45 cm hosszú, 18 hüvelyk vastag flexibilis cső lehetővé teszi, hogy a készülék által előállított permetet célzottan juttassuk ki, irányítása egyszerű. Az alkalmazása szélesebb körben lehetséges, mint a hagyományos ködképző berendezéseké. Rovarirtás, légcsatorna tisztítása, szagtalanítás, fertőtlenítés.

A hálózati dugvilla nem tartozéka (amivel a dugaljhoz csatlakoztathatjuk a gépet)

Vízszintes elhordása cseppmérettől függően: 6-10 méter.

Tartálya: 6 liter

Elektromos: 220V

Figyelmeztetés: Alkalmazása során védőfelszerelés viselése javasolt, a vegyipari termékek használati utasítása betartandó!