A kártevők elleni védekezés áruháza

Ügyfélszolgálat +36 30 287 4937

EDGE ragadólapos rovarcsapda

A környezettudatos felhasználók számára az Edge rovarcsapda a leghatékonyabb kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtó készülék, mely egyedi tapadó fóliás technológiájával és tökéletes kialakításával számos területen alkalmazható.

Akció!

125 730 Ft 113 030 Ft

89 000 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: R-ZF105 Kategória: Címkék: ,
pelsis márkalogó

Leírás

Jelen pillanatban a piacon nem létezik ennél a rovarcsapdánál jobb és hatékonyabb rovarcsapda a ragadólapos rovarcsapdák között! Ez a csúcs.

Hasznos tudnivalók a ragadólapos rovarcsapdákról:

– A tapadó fóliával ellátott elektromos rovarcsapdák többsége beépített UV izzók és sima felületű tapadó fóliák segítségével fejtik ki hatásukat.

– Ilyen típusú rovarcsapdát elsőként, egy rovarirtók gyártásával foglalkozó vállalat, a P + L Systems hozott kereskedelmi forgalomba 1998-ban (Flytrap Commercial).

– Ezt követően számos, különböző típusú és méretű, hasonló technikával működő rovarcsapdát fejlesztettek ki, lényeges technikai újításra azonban nem került sor.

– Miért volt szükség a továbbfejlesztésre?
– A rovarok kedvelik a sarkokat, emiatt szükség volt a tapadó fólia felületét simáról redőzöttre / barázdáltra változtatni.

– A sima felületű fólia csökkentette az UV izzók hatását (az izzók a fólia mögött helyezkednek el � a redőzött fólia két oldalról fogja közre az izzókat, míg a sima csak egy oldalról)

– A fólia méretének növelésével az eszköz hatékonyabbá vált (minél nagyobb felületű a fólia, annál több rovart képes elpusztítani).

Kutatási, teszeredmények kimutatták, hogy az Edge rovarcsapda 31. 5 %-kal több legyet pusztított el, mint a sima, illetve a hullámos felületű fóliával működő rovarcsapdák. Ezen felül gyorsabbnak is bizonyult!

Technikai adatok:

Cikkszám: ZF105
Típus: EDGE-30
Méretei (mm): 570x380x110
Hatótávolság: 80m2
UV-A fénycső (W): 2 x 15
Fénycsővek: 2×1603 típusú
Indító kondenzátor: 2×1154
Súlya: 4,5 kg


– A hagyományos fóliáknál 30%-kal nagyobb felületű fólia
– Nemesfém szerkezet
– Karbantartása könnyű
– Asztalra, falra és mennyezetre is felszerelhető
– Felhasználóbarát1 év garancia.

További információk

Tömeg 4.5 kg