EDGE ragadólapos rovarcsapda

A környezettudatos felhasználók számára az Edge rovarcsapda a leghatékonyabb kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtó készülék, mely egyedi tapadó fóliás technológiájával és tökéletes kialakításával számos területen alkalmazható.

pelsis márkalogó

113 878 Ft

89 668 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 113 878 Ft / db

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap
Cikkszám: R-ZF105 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Jelen pillanatban a piacon nem létezik ennél a rovarcsapdánál jobb és hatékonyabb rovarcsapda a ragadólapos rovarcsapdák között! Ez a csúcs.

Hasznos tudnivalók a ragadólapos rovarcsapdákról:

– A tapadó fóliával ellátott elektromos rovarcsapdák többsége beépített UV izzók és sima felületű tapadó fóliák segítségével fejtik ki hatásukat.

– Ilyen típusú rovarcsapdát elsőként, egy rovarirtók gyártásával foglalkozó vállalat, a P + L Systems hozott kereskedelmi forgalomba 1998-ban (Flytrap Commercial).

– Ezt követően számos, különböző típusú és méretű, hasonló technikával működő rovarcsapdát fejlesztettek ki, lényeges technikai újításra azonban nem került sor.

Miért volt szükség a továbbfejlesztésre?
– A rovarok kedvelik a sarkokat, emiatt szükség volt a tapadó fólia felületét simáról redőzöttre / barázdáltra változtatni.

– A sima felületű fólia csökkentette az UV izzók hatását (az izzók a fólia mögött helyezkednek el � a redőzött fólia két oldalról fogja közre az izzókat, míg a sima csak egy oldalról)

– A fólia méretének növelésével az eszköz hatékonyabbá vált (minél nagyobb felületű a fólia, annál több rovart képes elpusztítani).

Kutatási, teszteredmények kimutatták, hogy az Edge rovarcsapda 31. 5 %-kal több legyet pusztított el, mint a sima, illetve a hullámos felületű fóliával működő rovarcsapdák. A ragadólapot a maximális hatékonyság érdekében a felületén futó rácsmintázatot az UV fény megvilágítja, ez a tudományos magyarázata sikerének!

Ezen felül gyorsabbnak is bizonyult!

Milyen az EDGE rovarcsapda?

  • Egyedi kiképzés, Synergetic speciális fénycsövekkel ellátott, nagy méretű ragadófelület, speciális forma sikerének titka.
  • Speciális mintázatú a ragadólap, ami még vonzóbbá teszi
  • A hagyományostól eltérően a ragadólap kialakításával tudja növelni a ragadólap felületét, döntött síkú megoldás, ami 30%-kal nagyobb felületet biztosít.
  • Egyszerű, gyors karbantartás, tisztítás.
  • Tegyük falra, vagy mennyezetre!

Technikai adatok:

Cikkszám: ZF105
Típus: EDGE-30
Méretei (mm): 570x380x110
Hatótávolság: 80m2
UV-A fénycső (W): 2 x 15
Fénycsővek: 2×1603 típusú
Indító kondenzátor: 2×1154
Súlya: 4,5 kg

Összefoglalva:
– A hagyományos fóliáknál 30%-kal nagyobb felületű fólia
– Nemesfém szerkezet
– Karbantartása könnyű
– Asztalra, falra és mennyezetre is felszerelhető
– Felhasználóbarát1 év garancia.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!
Termék adatlapok

További információk

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EDGE ragadólapos rovarcsapda” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük