Nyestriasztó Spray 400ml

Hatékony nyestriasztó spray gépkocsik nyestvédelmére. Hosszan tartó védelmet kínál a nyest- és mormotarágás ellen az általuk kedvelt autóalkatrészeknél (pl. az elektromos vezetékek, a gyújtókábel, a fék- és vízcsövek, az ékszíjak, illetve a gumiharangok és porvédők).

Akció!

3 043 Ft(-10%) 2 743 Ft

2 160 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 6 858 Ft / liter

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

Forradalmi jelentőségű termékről van szó, mivel a nyestek minden évben tetemes anyagi károkat okoznak országszerte (elsősorban a Balaton környékén és – az urbánus nyesteknek köszönhetően – a fővárosban találkozhatunk a nyestek okozta kártétellel).

A nyestriasztó spray különféle aromás anyagokat tartalmaz, amely mindenféle egészségkárosító hatás nélkül (tehát nem mérgezésről van szó!) tartja távol a nemkívánatos vendégeket.A hatóanyag rendkívül kellemetlen íz- és illatanyag bevonatot képez a kezelt alkatrészeken és felületeken, ezért a nyestek és rágcsálók elkerülik azokat.

A német gyártó elsősorban az autók motorterének kezelésére ajánlja (korróziógátló és motorápoló anyagokat tartalmaz). A motortér kezelését minden 3.hónapban, vagy minden motormosás/alvázmosás után érdemes elvégezni. (A nyestriasztó hatástartóssága átlagos körülmények között kb. 3 hónap. Ezt követően a kezelést meg kell ismételni. Magas páratartalom vagy erősen poros környezet esetén ennél gyakoribb kezelés célszerűbb.) Mivel gyúlékony anyagról van szó, csak hideg motortér kezelhető.

Eredményesen alkalmazhatjuk azonban padlásterek kezelésére is ott, ahol a nyestek előfordulnak. A tűzveszélyességi óvórendszabályokat azonban itt is figyelembe kell venni!

A termék 400 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba. Az egyetlen nyestriasztó, mely korróziógátló adalékot tartalmaz a motorblokk, a váltó és az első futómű védelmére. Egészségre ártalmatlan illat- és ízanyagával véd, többszöri esőzés után is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyestriasztó Spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: