Hordozható lézeres és ultrahangos kutyaidomító

Hordozható készülék kutyák, macskák elriasztására, kutyák nevelésére, idomítására. Ultrahanggal és lézerrel működő “fegyver”.

5 502 Ft

4 332 Ft (ÁFA nélkül)

5 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

A készülék által kibocsátott ultrahang az emberi fül számára nem hallható, átlagosan 25kHz.

Alkalmazása egyszerű. A megfelelő helyre illesszük be a 9V elemet, ami nem tartozéka. A markolatban a ravaszt meghúzva  a készülék kibocsátja az ultrahangot, illetve az ultrahangos riasztásra a lézer is rásegít. Ha a LED nem világít, ellenőrizzük az elem működését!

Használata riasztóként:

Nyomja meg a lézersugár gombját, és a sugarat irányítsa az állat felé. Vigyázzon, hogy ne a szemébe világítson. Ezzel egy időben húzza meg a ravaszt, és tartsa 4-6 másodpercig behúzva, hogy az ultrahangos elriasztás is működjön. Egyes állatok elriasztására hosszabban, akár 20-40 másodpercig is működtetnie kell a készüléket. Ez főként idősebb állatok esetében szükséges.
A leghatásosabb elriasztást 2-7 méteres távolságban adja, a lézerfény azonban nagyobb távolságban, akár 80 méterig is hatásos. Ezért a készülék hatóköre lézer és ultrahangos riasztás együttes alkalmazása esetén akár 10-12 méterig is terjedhet. Az ultrahangos riasztás süket állatok esetében nem működik!

Használata idomításra: 
1.    Az idomítást legcélszerűbb 1,5-2 méter távolságban végezni. Ha ennél közelebbről végezzük, az megijeszti az állatot.
2.    Irányítsa a készüléket az állat felé, és mondja ki az idomítási szót, ezzel egyidejűleg húzza meg a ravaszt egy-két másodpercre.
3.    Az idomítási szakaszokat szükség szerint ismételni kell.

Fontos tudnivalók: A lézersugarat ne irányítsa állat vagy ember szemébe, mert ezzel maradandó ártalmat okozhat.

Ideális kerékpárosok, árukihordók, postások, kocogók, idősek, és minden olyan személy számára, aki támadó kutyával szemben védekezni akar, vagy nem kívánatos állatokat akar távol tartani kertjéből, teraszáról.
A készülék a kezelő személy számára biztonságot ad, az állatokkal szemben ugyanakkor kíméletes.

Mérete: 11x12x3 cm (zsebben, női táskában, kis helyen elfér)

Szín: sárga

Anyaga: műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hordozható lézeres és ultrahangos kutyaidomító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: