TickLess Baby – kullancsriasztó készülék babák számára

Vegyszermentes, ultrahangos kullancsriasztó készülék babák számára 3 éves korig már a baba első szabadban töltött napjától kezdve.

A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló, 40 kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elriasztja, távoltartja az élősködőket a babáktól 1,5 méteres körzetben.

5 989 Ft

4 716 Ft (ÁFA nélkül)

4 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-TicklessBaby Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az 1992-ben kifejlesztett terméket egy ismert olasz egyetem Parazitológiai Tanszéke tesztelte és azóta a természetet kedvelő emberek számára ideális társ bármely szabadban végzett tevékenységhez.

Figyelmeztetés: Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható.

A készüléket rögzítse a baba ruházatához, felszereléséhez úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, táskába teszi a távoltartót. Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100 százalékos védelem.

A készülékben a nedvesség nem tesz kárt, vízzel való érintkezés után azonban a készülék kiszárítása javasolt.

Használata: Aktiválja a készüléket a piros nyelv kihúzásával, majd használja folyamatosan a szabadban. Az üzembe helyezést 4 villanás jelzi. A kullancsriasztó hatását – egy nem cserélhető lítiumos elemnek köszönhetően – kb. egy évig megőrzi.

Fontos: A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. Terhes nők, idős és beteg emberek számára is veszélytelen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TickLess Baby – kullancsriasztó készülék babák számára” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: