The Big Cheese élvefogó egércsapda csalival 2db/cs.

Élve fogó egércsapda csalétekkel. A csapda az egerek élve befogására alkalmas. A csapda méregmentes, természetes alapú csalianyagot tartalmaz.

Használata egyszerű. Vegyük ki a csapda belsejéből a csali tálcáját és vegyük le a fedelét, majd helyezzük vissza. A csapda ezzel aktiválva. A csapdát helyezzük a fal tövébe, kinyitott állapotban. Az egér a csapdában előre haladva átbillenti a csapda súlypontját, és ekkor lezárul mögötte a bejárat, amit egy retesz biztosít a visszanyílás ellen.

The Big Cheese márkalogó

2 438 Ft

1 920 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 1 219 Ft / db

6 készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap

Leírás

The Big Cheese élvefogó egércsapda csalival alkalmas az egerek élve történő befogására. A csapdában található természetes alapú csalogatóanyag bevonzza a csapda belsejébe a nemkívánatos rágcsálókat.

Vegyük ki a csapda belsejéből a csali tálcát, és vegyük le a fedelet a csalogató anyagról, majd helyezzük vissza a csapdába a tálcát. A csapdákat ezután helyezzük a fal mellé a szegélyhez kinyitott állapotban. Az egér a csapdában előre haladva átbillenti a csapda súlypontját és ekkor lezárul mögötte a bejárati ajtó, amit egy retesz biztosít visszanyílás ellen.

A csomag 2db élvefogó csapdát tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Big Cheese élvefogó egércsapda csalival 2db/cs.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: