WK0053 Solar Garden Protector

KR-WK0053

Ajánlott macskák, kutyák, rókák, nyestek, egyéb kisállatok elriasztásához. Ultrahangos kisállatriasztó kertekbe, ólakhoz, kerti tavak mellé, avagy bejáratok védelmére. A készülék beépített napelemmel  működtethető.

Vissza

12 766 Ft Áfával

Áfával

WK0053 Solar Garden Protector Nagyobb

Egyéb infó

Az ultrahangos készülék egy beépített infravörös dekóder segítségével érzékeli a betolakodó állatot, érzékeléskor ultrahang, és villanó fény segítségével elriasztja azt. A weitech wk0053 kb. 75 m2-nyi területen hatékony. Az infrvörös detektor 120 fokban érzékel, 7 m távolságig. A távolság is beállítható 2-7 méter között.

Bal gomb- mozgásérzékelő állítása

Jobb gomb- ultrahang frekvenciájának állítása.


A kisállatriasztó használata esetén az elriasztani kívánt állat, állatok fajtája beállítható (14-25 kHz változtatható ultrahang frekvencia.) 

Az ultrahang emberi fül számára alacsonyabb fokozaton (kutya, macska, nyest) minimális mértékben hallható, magasabb fokozaton pl. galambok elriasztásánál a készülék hangja abszolút hallható, éles és hangos!

A kisállatriasztó teljes biztonsággal használható lovak és haszonállatok jelenlétében is! A WK0053-as modell elemmel is működik, melyek nem tartozékai a készüléknek (az elemek átlagosan 4-6 hónapig tartanak, függ ez pl. a működés gyakoriságától, a felvillanások számától...). A solar-panelt a készülékbe be van építve.

A készülék könnyen beüzemeltethető, időjárásálló külső burkolattal rendelkezik, a környezetbe beolvadó színnel festett készülék.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették, az alábbiakból is vásároltak:

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.